ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης έμεινε πάλι εκτός

Παναθηναϊκός: Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης έμεινε πάλι εκτός
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Την επομένη της συντριβής από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη μίνι προετοιμασία εν όψει του Προμηθέα, δίχως τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Η εντός έδρας συντριβή από τον Ολυμπιακό έφερε μεγάλη εσωστρέφεια στον Παναθηναϊκό, αλλά δεδομένου πως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται εντός δύο ημερών, δεν υπήρχε χρόνος για... χάσιμο. Έτσι, οι πράσινοι επέστρεψαν στο ΟΑΚΑ το μεσημέρι του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου για προπόνηση, αφού το απόγευμα της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου στις 19:15 θα αντιμετωπίσουν τον Προμηθέα στο "Δημήτρης Τόφαλος".

Είναι προφανές πως το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αναλώθηκε στην ανάλυση των (πολλών) λαθών που έγιναν στη διάρκεια του ντέρμπι, με αποτέλεσμα το -24 από τον Ολυμπιακό. Μόλις ολοκληρώθηκε η καταγραφή και η αναφορά όσων πήγαν λάθος, οι πράσινοι πάτησαν το παρκέ, με μοναδική εξαίρεση τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, γεγονός που δεν του επιτρέπει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Έτσι, η παρουσία στον πρώτο αγώνα του νέου έτους είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ