ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Μπέικον επιστρέφει στο rotation με Φενέρμπαχτσε, πρόβλημα για Λι

Παναθηναϊκός: Ο Μπέικον επιστρέφει στο rotation με Φενέρμπαχτσε, πρόβλημα για Λι
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Ντουέιν Μπέικον προπονήθηκε τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και τέθηκε στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς για την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε (10/1, 21:30). Πρόβλημα με Πάρις Λι και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν από το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε (10/1, 21:30) για τη νέα διαβολοβδομάδα της EuroLeague πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον άφησε εκτός από τον αγώνα με το Περιστέρι και δήλωσε έτοιμος για τη μονομαχία με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Το ίδιο ισχύει επίσης για τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη (ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση), ο οποίος επιστρέφει στο rotation μετά από σχεδόν δύο βδομάδες απουσίας.

Τα ευχάριστα νέα σταματούν κάπου εκεί όμως για τον Παναθηναϊκό, αφού -για πολλοστή φορά- ο Ντέγιαν Ράντονιτς είδε κάποιους εκ των παικτών του να μην προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα. Ο λόγος για τον Πάρις Λι (ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα) και τον Λευτέρη Μποχωρίδη (ενοχλήσεις στη μέση), που έμειναν εκτός και ως εκ τούτου είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ.

Σε ό,τι αφορά στον Μάριους Γκριγκόνις, ο 28χρονος γκαρντ επιστρέφει το βράδυ από τη Λιθουανία, όπου βρέθηκε το προηγούμενο τριήμερο, για προσωπικούς λόγους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ