ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μέικον, Γουάιτ και Πέρι πήγαν στο "Παύλος Γιαννακόπουλος" για να δουν τον αγώνα του Νεοκλή Αβδάλα

Παναθηναϊκός: Μέικον, Γουάιτ και Πέρι πήγαν στο "Παύλος Γιαννακόπουλος" για να δουν τον αγώνα του Νεοκλή Αβδάλα
PHOTO CREDITS: V. STOLIS

Ο Ντάριλ Μέικον, ο Οκάρο Γουάιτ και ο Κέντρικ Πέρι επισκέφτηκαν το "Παύλος Γιαννακόπουλος" το βράδυ της Τρίτης 26 Οκτωβρίου για να δουν από κοντά τις προσπάθειες του Νεοκλή Αβδάλα, στον αγώνα των Παίδων του Παναθηναϊκού με το Παγκράτι.

Υπό το βλέμμα τριών συμπαικτών του στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αγωνίστηκε το βράδυ της Τρίτης 26 Οκτωβρίου ο Νεοκλής Αβδάλας. Ο λόγος για τους Ντάριλ Μέικον, Οκάρο Γουάιτ και Κέντρικ Πέρι που επισκέφτηκαν το "Παύλος Γιαννακόπουλος" για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες του βενιαμίν της πρώτης ομάδας του τριφυλλιού, στην αναμέτρηση των Παίδων του συλλόγου με το Παγκράτι για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού παρέα με την ομάδα των Παίδων
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού παρέα με την ομάδα των Παίδων PHOTO CREDITS: V. STOLIS

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης, οι τρεις τους βρέθηκαν στο ιστορικό κλειστό γήπεδο του συλλόγου και πήραν μια γεύση από αυτά που κάνει ο 15χρονος γκαρντ απέναντι στους συνομηλίκους του.

Θυμίζουμε πως ο Νεοκλής Αβδάλας αποτελεί φέτος μέλος της πρώτης ομάδας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, κάνοντας μάλιστα ντεμπούτο πριν από περίπου δέκα μέρες, στον εντός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό για τη Stoiximan Basket League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ