ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάτας: "Μου άρεσε η αντίδρασή μας"

Ο Κάτας δίνει εντολές στους παίκτες του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Κάτας δίνει εντολές στους παίκτες του EUROKINISSI

Ο Όντεντ Κάτας αναφέρθηκε στην εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στα δύο μέρη με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και την αντίδραση των παικτών του.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ γύρισε από το -22 στο -5, αλλά στο φινάλε δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πλήρωσε επί της ουσίας το απογοητευτικό πρόσωπο που έδειξε στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, γεγονός που τον υποχρέωσε στη συνέχεια να ψάχνει ένα θαύμα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Όντεντ Κάτας στάθηκε σε αυτό, αλλά και την αντίδραση των παικτών του, που... ξύπνησαν μετά την κουβέντα που έγινε στην ανάπαυλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 46χρονος τεχνικός:

"Παρουσιάσαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν βρεθήκαμε ποτέ στο γήπεδο. Στην άμυνα ήμασταν πολύ κακοί, δεν κάναμε τίποτα απ’ όσα είπαμε, ενώ και στην επίθεση πήραμε πολλά βιαστικά και άστοχα σουτ, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοί μας να βρουν και πολλούς εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Μιλήσαμε στην ανάπαυλα και ξεκαθαρίσαμε πως πρέπει να παλέψουμε και να παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο. Μου άρεσε η αντίδρασή μας. Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια στην άμυνα και "χτίσαμε" πάνω σε αυτή. Έτσι πρέπει να αρχίζουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό πρέπει να δουλέψουμε. Μπορεί να είμαστε μια νέα ομάδα, χωρίς μεγάλη εμπειρία και να χρειαζόμαστε χρόνο, αλλά θα προσαρμοστούμε και τα καταφέρουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ