ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Γιος Σιγάλα και γιοι Αβδάλα δηλώθηκαν μαζί με ακόμη τρεις εφήβους στη EuroLeague

Ο Αντώνης Σιγάλας, έφηβος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού
Ο Αντώνης Σιγάλας, έφηβος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

Έξι εφήβους δήλωσε την περασμένη εβδομάδα στο ρόστερ της EuroLeague ο Παναθηναϊκός, ανάμεσά τους τον γιο του Γιώργου Σιγάλα και τους γιους του Δημήτρη Αβδάλα.

Δεν ήταν μόνο ο Μάριο Χεζόνια αυτός που δηλώθηκε από τον Παναθηναϊκό στο roster της EuroLeague πριν εκπνεύσει η διορία των μεταγραφών στις 24 Φεβρουαρίου, αλλά και έξι νεαροί από τα τμήματα υποδομής των πράσινων που ήθελαν να έχουν μερικές ακόμη επιλογές για παν ενδεχόμενο.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Σιγάλας (17, 1μ.88), γιος του παλαίμαχου Γιώργου Σιγάλα που συνέδεσε το όνομά του με τον Ολυμπιακό, ο Ιωάννης Αβδάλας (16, 1μ.98) και ο Νεοκλής Αβδάλας (15, 1μ.96) γιοι του παλαίμαχου Δημήτρη Αβδάλα που έκανε καλή καριέρα με τον Σπόρτιγκ, ο Εμμανουήλ Δήμου (17, 1μ.90), ο Αλέξανδρος Γιαννόπουλος (17, 1μ.93) και ο Ευάγγελος Πάτας (17, 1μ.94) βρίσκονται πλέον στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τις περισσότερες ομάδες της EuroLeague, αν και κάποιες, όπως για παράδειγμα η Μπαρτσελόνα, είχαν δηλώσει από νωρίς στη χρονιά νεαρούς ώστε να είναι έτοιμες να καλύψουν πιθανές μαζικές απουσίες εξαιτίας κορονοϊού.

Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ