ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιστολή διαμαρτυρίας στην EuroLeague για τη διαιτησία

Παναθηναϊκός: Επιστολή διαμαρτυρίας στην EuroLeague για τη διαιτησία
ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ως τον Ρίτσαρντ Στόουκς έφτασε ο επίσημος Παναθηναϊκός προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο τρόπος που η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επέλεξε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για την πρόσφατη διαιτησία του εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε ήταν ο πλέον επίσημος.

Με επιστολή διαμαρτυρίας προς τον επικεφαλής των ρέφερι στην EuroLeague οι πράσινοι προέβαλαν τις ενστάσεις του για ό,τι συνέβη στο παιχνίδι της προηγούμενης Τρίτης και κυρίως τη φάση στην οποία ενεπλάκησαν οι Πονίκτα - Μπούκερ πέντε δεύτερα πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας, χωρίς οι διαιτητές να υποδείξουν κάτι.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ελληνικής ομάδας, θα έπρεπε να έχει χρεωθεί φάουλ στον παίκτη της τουρκικής ομάδας, ένα σφύριγμα που αν θα δινόταν εξ αρχής είναι πιθανό να επηρέαζε την έκβαση του ματς. Διότι εκ των υστέρων δεν είχαν το δικαίωμα ν' αλλάξουν την απόφασή τους.

Γενικότερα ο Παναθηναϊκός έφυγε με πολλά παράπονα από το γήπεδο για τη στάση των Λοτερμόζερ, Γκαρθία και Νίκολιτς, παράπονα που φρόντισε να εκδηλώσει στον Ρίτσαρντ Στόουκς για να 'ναι ενήμερος περιμένοντας απ' αυτόν ν' αναβάλει δράση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ