ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μήτογλου έκανε δύο ρεκόρ καριέρας και ισοφάρισε ακόμη ένα κόντρα στη Χίμκι

Ο Μήτογλου στο παιχνίδι με τη Χίμκι
Ο Μήτογλου στο παιχνίδι με τη Χίμκι EUROKINISSI

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν απολαυστικός στη νίκη επί της Χίμκι, σημειώνοντας δύο ρεκόρ καριέρας (σε πόντους και αξιολόγηση) και ισοφαρίζοντας ακόμη ένα (σε επιθετικά ριμπάουντ).

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Χίμκι, την οποία κέρδισε με MVP τον Ντίνο Μήτογλου. Εν τη απουσία του Γιώργου Παπαγιάννη (θλάση) και δεδομένων των πολλών απουσιών της ρωσικής ομάδας κοντά στο καλάθι, ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ εκμεταλλεύτηκε κάθε δευτερόλεπτο που βρέθηκε στο παρκέ, για να κάνει ζημιά στους φιλοξενούμενους.

Ήδη από το ημίχρονο ήταν κοντά στο νταμπλ νταμπλ (16 πόντοι και 8 ριμπάουντ), το οποίο πέτυχε στο δεύτερο μέρος με χαρακτηριστική άνεση.

Πέραν της ουσίας, υπάρχει κι η στατιστική απεικόνιση της κυριαρχίας του, δεδομένου ότι το βράδυ της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου πέτυχε δύο ρεκόρ καριέρας και ισοφάρισε ακόμη ένα. Συγκεκριμένα, σημείωσε νέο career high σε πόντους (29 από 25) και αξιολόγηση (42 από 34), ενώ τα 8 επιθετικά ριμπάουντ που πήρε αποτελούν την ισοφάριση της καλύτερης επίδοσής του, σε αυτή την στατιστική κατηγορία.

Η στατιστική του στο παιχνίδι με τη Χίμκι είχε ως εξής:

29 πόντοι (10/14 δίποντα και 9/9 βολές)

12 ριμπάουντ (4 αμυντικά, 8 επιθετικά)

2 ασίστ

1 λάθος

6 κερδισμένα φάουλ

42 ranking

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ