Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός: "Απίστευτες καταστάσεις στο ΣΕΦ, επίθεση στους διαιτητές στο ημίχρονο"

Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου, ο Παναθηναϊκός κάνει λόγο για "απίστευτες καταστάσεις στο ΣΕΦ" με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο λήφθηκε η απόφαση για το καλάθι της Τσάστιτι Ριντ στην εκπνοή. Το τριφύλλι αναφέρεται επίσης σε επίθεση στους διαιτητές στο ημίχρονο.

Ο πρώτος τελικός της Α1 Γυναικών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ήταν συγκλονιστικός και κρίθηκε στην τελευταία φάση. Το καλάθι που σημείωσε η Τσάστιτι Ριντ στην εκπνοή κρίθηκε εκπρόθεσμο από τους τρεις διαιτητές του αγώνα (Τσαρούχα - Ανδρικόπουλος - Καλδίρης), με το τριφύλλι να καταθέτει ένσταση μετά το φινάλε της αναμέτρησης για τον τρόπο με τον οποίο πάρθηκε η απόφαση.

Λίγη ώρα αργότερα, υπήρξε η πρώτη τοποθέτηση του συλλόγου για τον πρώτο τελικό, μέσω του κειμένου που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του κι αφορούσε στην αναμέτρηση. Εκεί, όπου ο τίτλος του κειμένου είναι "έγραψαν ιστορία..." με τον πρόλογο να αναφέρει:

"Απίστευτες καταστάσεις στο ΣΕΦ με το ματς να κρίνεται από το youtube του Ολυμπιακού, αφού οι διαιτητές σκαρφάλωσαν στην εξέδρα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και για πρώτη φορά στα χρονικά του αθλήματος πήραν απόφαση με βάση αυτό που είδαν εκεί. Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει ένσταση. Να σημειωθεί ότι οι διαιτητές δέχτηκαν επίθεση στο ημίχρονο".

Παναθηναϊκός: "Απίστευτες καταστάσεις στο ΣΕΦ, επίθεση στους διαιτητές στο ημίχρονο"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ