ΚΙΝΑ

Παίκτης αποκάλεσε "κορονοϊό" τον Τζέρεμι Λιν και εκείνος ξέσπασε

Ο Τζέρεμι Λιν με την φανέλα των Ράπτορς την σεζόν 2018/19
Ο Τζέρεμι Λιν με την φανέλα των Ράπτορς την σεζόν 2018/19 AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Ο Τζέρεμι Λιν ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, για ρατσιστικό σχόλιο που δέχθηκε από παίκτη, ο οποίος τον αποκάλεσε "κορονοϊό".

Έξω από τα ρούχα του βγήκε ο Τζέρεμι Λιν, καθώς δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από παίκτη ο οποίος τον αποκάλεσε "κορονοϊό".

"Κάτι αλλάζει σε αυτήν τη γενιά. Έχουμε κουραστεί να μας λένε ότι δεν βιώνουμε ρατσισμό, έχουμε κουραστεί να μας λένε να κρατήσουμε τα κεφάλια μας ψηλά και να μην κάνουμε τίποτα. Πραγματικά, είμαστε κουρασμένοι να μας χλευάοζυν μπροστά στα μάτια μας. Είμαστε κουρασμένοι από τα στερεότυπα στο Χόλιγουντ που επηρεάζουν την ψυχή μας και περιορίζουν το ποιοι είμαστε. Είμαστε κουρασμένοι να είμαστε αόρατοι.

Θέλω καλύτερο μέλλον, ειδικά για όλους αυτούς που εργάστηκαν τόσο σκληρά και θυσίασαν τόσα πολλά για να κάνουμε εμείς τη ζωή μας. Θέλω καλύτερο μέλλον για την ανιψιά μου και τον ανιψιό μου και τα μελλοντικά μου παιδιά. Το να είσαι Ασιάτης δεν σημαίνει ότι δεν βιώνουμε τη φτώχεια και τον ρατσισμό. Όντας 9 χρόνια βετεράνος του ΝΒΑ δεν με προστατεύει από το να με αποκαλεί κάποιος "κορονοϊό" στο γήπεδο.Το να είσαι άνθρωπος με πίστη δεν σημαίνει ότι δεν παλεύω για δικαιοσύνη, για τον εαυτό μου και για τους άλλους. Εδώ είμαστε πάλι, Ακούει κανείς;", έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

AP Photo/Frank Franklin II

TAGS ΚΙΝΑ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ