NBA

Παγωμάρα στους Μπουλς, εκτός δράσης ο ΛαΒίν, απειλούν Γουίζαρντς και Ράπτορς για τη 10η θέση

Ο Ζακ ΛαΒίν των Μπουλς
Ο Ζακ ΛαΒίν των Μπουλς Ⓒ 2021 NAM Y. HUH/ASSOCIATED PRESS

Γουίζαρντς και Ράπτορς "μύρισαν αίμα" και θα πιέσουν ακόμη περισσότερο τους Μπουλς για τη 10η θέση της Ανατολής, καθώς ο Ζακ ΛαΒίν μπήκε στο πρωτόκολλο ασφάλειας του ΝΒΑ και θα χάσει αρκετούς αγώνες.

Τον κορυφαίο τους παίκτη για αρκετά ματς έχασαν οι Μπουλς, καθώς ο Ζακ ΛαΒίν μπήκε στο πρωτόκολλο ασφάλειας του ΝΒΑ με αποτέλεσμα ο Μπίλι Ντόνοβαν να χάσει έναν παίκτη που του έδινε φέτος 27.5 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ ανά 35.2 λεπτά συμμετοχής σε 53 αγώνες.

Το πλήγμα είναι ισχυρό για την ομάδα του Σικάγο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 10η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με ρεκόρ 22-32, αλλά πιέζεται από τους Ράπτορς (22-34) και τους Γουίζαρντς (21-33) που παλεύουν για να μπουν στη δεκάδα και να διεκδικήσουν μέσω του play-in tournament θέση στα playoffs.

Με δεδομένο ότι η 9η ομάδα (Ιντιάνα Πέισερς) βρίσκεται πέντε νίκες μακριά (26-28), Ράπτορς και Γουίζαρντς θα παλέψουν με τους Μπουλς για το τελευταίο εισιτήριο για το play-in tournament. Όποιος το πάρει, θα πρέπει να κάνει δύο νίκες (απέναντι στον ένατο και στη συνέχεια απέναντι στον ηττημένο του αγώνα των θέσεων 7-8) για να μπει στην post season.

TAGS NBA ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ