ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πάει ΝΒΑ ο Μπολμάρο, οι Γουλβς πλήρωσαν το buy out στην Μπαρτσελόνα

Ο Λεάντρο Μπολμάρο με την φανέλα της Αργεντινής
Ο Λεάντρο Μπολμάρο με την φανέλα της Αργεντινής Ⓒ 2021 CHARLIE NEIBERGALL/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με δημοσιέυματα από την Αργεντινή οι Γουλβς κατέβαλλαν στην Μπαρτσελόνα το buy out που υπήρχε στο συμβόλαιο του Λεάντρο Μπολμάρο, με τον Αργεντινό να αναμένεται να μεταβεί στο ΝΒΑ.

Έμοιαζε με τελειωμένη υπόθεση εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον φαίνεται ότι πλησιάζει και επίσημα στην ολοκλήρωσή της. Για την μετάβαση του Λεάντρο Μπολμάρο στο ΝΒΑ ο λόγος, με τον Αργεντινό να αναμένεται την νέα σεζόν να φορέσει την φανέλα των Γουλβς.

Σύμφωνα με το αργεντίνικο σάιτ infobae.com, οι Γουλβς κατέβαλαν το buy out που υπήρχε στο συμβόλαιο του Αργεντινού και ο νεαρός γκαρντ θα φορέσει την φανέλα τους την νέα σεζόν. Το buy out του Μπολμάρο ήταν ύψους 900.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι ο Μπολμάρο έβαλε από την τσέπη του περίπου 150.000 ευρώ, αφού οι ομάδες του ΝΒΑ δεν επιτρέπεται βάσει κανονισμών να δώσουν περισσότερα από 750.000 δολάρια για ένα buy out.

Όπως και να έχει, το βασικό για τον Μπολμάρο είναι ότι την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στους Γουλβς, οι οποίοι τον απέκτησαν (μέσω των Νικς) στο Νο23 του ΝΒΑ Draft 2020.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ NBA ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ