ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Όταν ο Γιαννάκης προσπάθησε να σταματήσει τον Κόμπι: Ο Δράκος διηγείται στο SPORT24 πώς αντιμετώπισε τον Black Mamba

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης σε φωτογράφιση για το SPORT24
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης σε φωτογράφιση για το SPORT24 PHOTO CREDITS: GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPY

Πόσο έμοιαζε ο Κόμπι Μπράιαντ στον Μάικλ Τζόρνταν; Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε διαφορετική συνέντευξη στο SPORT24, μίλησε για τις δικές του εμπειρίες με τους κορυφαίους του μπάσκετ και έκανε τη σύγκριση με τον ΛεΜπρον Τζέιμς.

Αυτή η ανεκτίμητη ατζέντα του Παναγιώτη Γιαννάκη περιλαμβάνει τα ανταμώματα με επιφανείς πρωταθλητές, γεννημένους νικητές και θρύλους που έχουν αφήσει έντονο το στίγμα τους στο μπασκετικό γίγνεσθαι.... Ως παίκτης είχε την τύχη να αντιμετωπίσει τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Λάρι Μπερντ, τον Ντομινίκ Γουίλκινς, τον Σακίλ Ο’ Νιλ, την Dream Team 2 και την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ του 1996.

Ως προπονητής βρέθηκε απέναντι σε ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κόμπι Μπράιαντ, τον Καρμέλο Αντονι, τον Ντουέιν Γουέιντ, τον Κρις Πολ, τον Τζέισον Κιντ. Οι αναμνήσεις του είναι πρόσφατες και ζωντανές, ειδικά για τις τρεις από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία του αθλήματος.

Με αφορμή, λοιπόν, τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, ο "Δράκος" μίλησε στο SPORT24 για το μεγαλείο του αοίδιμου Kobe, βάζοντάς τον στην ίδια κουβέντα με τον Μάικλ Τζόρνταν και τον ΛεΜπρονΤζέιμς. Και μπήκε στη διαδικασία της σύγκρισης με τον "Air", εξηγώντας πόσο πολύ του έμοιασε στο πέρασμα των ετών.

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ ΗΠΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ