ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οριστικό: Ο Σάσα Βεζένκοβ έμεινε στον Ολυμπιακό

Οριστικό: Ο Σάσα Βεζένκοβ έμεινε στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ήταν ξεκάθαρο εδώ και πέντε μέρες, πλέον όμως είναι κι οριστικό. Η προθεσμία του NBA Out για τον Σάσα Βεζένκοβ εξέπνευσε, όπερ και σημαίνει πως ο αριστερόχειρας φόργουορντ δεν το... κουνάει από τον Ολυμπιακό για το 2022/23.

Εδώ και πέντε μέρες είχε καταστεί σαφές πως οι Σακραμέντο Κινγκς δεν επρόκειτο να κάνουν την κίνησή τους, για να αποκτήσουν τον Σάσα Βεζένκοβ. Παρά το γεγονός πως είχαν χώρο και χρήμα να διαθέσουν, οι "Βασιλιάδες" δεν έδωσαν στον αριστερόχειρα φόργουορντ αυτά που έψαχνε ο ίδιος, με το θέμα του να μένει στάσιμο.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 16 Ιουλίου προέκυψε μάλιστα η πληροφορία πως το Σακραμέντο δεν προτίθεται να κάνει κάτι για να αλλάξει τα δεδομένα, από την στιγμή που υπέγραψε τον Τσίμα Μονέκε. Μία είδηση που επί της ουσίας κρατούσε τον Σάσα Βεζένκοβ στο Λιμάνι για (τουλάχιστον) ακόμη ένα χρόνο.

Την ίδια ώρα όμως, υπήρχε το... τυπικό του πράγματος μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 20 Ιουλίου στις ΗΠΑ. Η ημερομηνία - ορόσημο για το NBA Out του Σάσα Βεζένκοβ πέρασε (μόλις το ρολόι έγραψε 08:01 το πρωί της Πέμπτης 21 Ιουλίου στην Ελλάδα) κι έτσι είναι δεδομένο πλέον πως τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.

Ο Σάσα Βεζένκοβ συνεχίζει στον Ολυμπιακό για το 2022/23, με στόχο να κατακτήσει ακόμη περισσότερους τίτλους.

Δείτε την Game Night για όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις και την σπουδαία ευρωπαϊκή μάχη του Ολυμπιακού:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ