EUROLEAGUE

Όποιος προλάβει για Τσεντεβίτα και Διαμαντίδη

Όποιος προλάβει για Τσεντεβίτα και Διαμαντίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να εξαντλήσουν τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Τσεντεβίτα (1/4, 21:45) στον οποίο η Euroleague θα βραβεύσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη για την προσφορά του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ήταν σαφές από την πρώτη στιγμή πως η βράβευση του Δημήτρη Διαμαντίδη από την Euroleague θα δημιουργούσε ένα έντονο ρεύμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, προκειμένου να γεμίσει το ΟΑΚΑ. Οι υποψίες έγιναν ενδείξεις, κι οι ενδείξεις γεγονότα αφού ελάχιστα είναι τα εισιτήρια που έχουν μείνει προς διάθεση από τους "πράσινους" για την αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα (1/4, 21:45).

Με το "τριφύλλι" να βρίσκεται μία νίκη μακριά από την πρόκριση στα πλέι οφ, η μονομαχία με την κροατική ομάδα αποτελεί -μέσα σε όλα- "τελικό πρόκρισης", με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να βλέπει με ικανοποίηση άπαντες να είναι παρόντες στην προπόνηση της Τετάρτης (30/3). Οι Μαρκίζ Χέινς (τενοντίτιδα στο γόνατο), Όγκνιεν Κούζμιτς (διάστρεμμα), Λευτέρης Μποχωρίδης (πρόβλημα σε δάχτυλο του ποδιού) και Γιώργος Παπαγιάννης (διάστρεμμα) άφησαν πίσω τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν τις τελευταίες ημέρες, δηλώνοντας έτοιμοι για τον αγώνα με το σύνολο του Βέλικο Μρσιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ