ΜΠΑΣΚΕΤ

Ομπράντοβιτς: "Ντροπή για τους διοργανωτές!"

Ομπράντοβιτς: "Ντροπή για τους διοργανωτές!"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό αλλά και στους παίκτες του που έμειναν στο ματς μέχρι τέλους, εμφανίστηκε λάβρος κατά των διοργανωτών του τελικού.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και έδωσε τα συγχαρητήρια του για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια των παικτών του, για να τελειώσει τις δηλώσεις του με "επίθεση" στους διοργανωτές του αγώνα.

" Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που άξιζε τη νίκη. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου για τον τρόπο που έπαιξαν από την αρχή ως το τέλος. Είμαι υπερήφανος γι' αυτούς. Κατανοώ ότι λίγες μέρες μετά τον τελικό στη Βαρκελώνη ήταν πολύ δύσκολο γι' αυτούς.

Η ενεργητικότητα και το κίνητρο είναι πολύ σημαντικά στο μπάσκετ. Μείναμε μέχρι το τέλος στο ματς το οποίο κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό. Και πάλι συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ζέλικο.

Στη συνέχεια ο κόουτς των πρασίνων τα... έχωσε στους διοργανωτές: " Σε ένα τελικό με δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη πρέπει να ντρέπονται όσοι διοργάνωσαν το ματς! Όταν ο Μπουρούσης κάρφωσε και στράβωσε η στεφάνη, ένας διαιτητής έλεγε να συνεχιστεί το ματς!

Να συνεχίσω; Δεν υπήρχε φως στα αποδυτήρια και των δύο ομάδων στο ημίχρονο. Ντροπή! Διευκρινίζω πως αυτά που λέω έχουν να κάνουν με την διοργάνωση και όχι με τον Ολυμπιακό. Είναι άξιος συγχαρητηρίων και σεβασμού ο Ολυμπιακός και κέρδισε δίκαια."

Τέλος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε και στα όσα συνέβησαν μέχρι να γίνει ο φετινός τελικός στο Ελληνικό μεταξύ... συγγενών και φίλων: " Αν θέλουμε να γίνει ένας τελικός αντάξιος των δύο ομάδων ας αποφασίσουμε από τώρα ποιο θα είναι το γήπεδο. Και όποιος θα θέλει να παίξει θα παίξει!

Σε αυτή τη χώρα αρέσει το μπάσκετ, ποιος είναι ο λόγος να μην το απολαμβάνουμε; Γιατί να έχει το γήπεδο 900 άτομα σήμερα και όχι 9.000 κόσμο;", κατέληξε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ