ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ

Ομπράντοβιτς στο SPORT24: "Η Παρτίζαν και ο Ερυθρός Αστέρας αξίζουν πάντα να είναι μέλη της EuroLeague"

Ομπράντοβιτς στο SPORT24: "Η Παρτίζαν και ο Ερυθρός Αστέρας αξίζουν πάντα να είναι μέλη της EuroLeague"
PRINTSCREEN

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, απαντώντας σε ερώτηση του SPORT24 μετά τη νίκη της Παρτίζαν επί του Ερυθρού Αστέρα, εξήρε την άψογη συμπεριφορά των οπαδών των δύο ομάδων, ενώ τόνισε πως αμφότερα τα κλαμπ αξίζουν μια μόνιμη θέση στην EuroLeague.

Μήνυμα προς τους ιθύνοντες της EuroLeague έστειλε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά τη νίκη της Παρτίζαν επί του Ερυθρού Αστέρα στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Ο πολύπειρος και επιτυχημένος τεχνικός, απαντώντας σε ερώτηση του SPORT24 για το ποια είναι η πιο έντονη αντιπαλότητα από αυτές που έχει ζήσει στην Ευρώπη, έπλεξε το εγκώμιο των φιλάθλων των δύο σερβικών κλαμπ για την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στα μεταξύ τους παιχνίδια, στα οποία υπήρχε και παρουσία μερίδας κόσμου της αντίπαλης ομάδας, ενώ ακόμα τόνισε πως και οι δύο ομάδες αξίζουν μια μόνιμη θέση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

"Δεν ξέρω νομίζω ότι όλοι όσοι είμαστε από αυτή τη χώρα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που έχουμε ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι όπως αυτό ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι και οι δύο ομάδες αξίζουν να είναι μέλη της EuroLeague, πάντα. Γιατί εδώ το μπάσκετ αρέσει πάρα πολύ στους ανθρώπους.

Ξέρω ότι υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ των οπαδών αλλά ατμόσφαιρες όπως η σημερινή (27/01) ή αυτή που δημιουργήσαμε εμείς στο δικό μας γήπεδο στο πρώτο ματς, νομίζω ότι είναι το καλύτερο μήνυμα Fair Play για το άθλημα. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Στο κάτω κάτω είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ. Νομίζω και πάλι ότι στείλαμε μια εξαιρετική εικόνα σε όλη την Ευρώπη", είπε αναλυτικά.

TAGS ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ