ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ομπράντοβιτς: "Δεν θα ξεχάσω όσα έκανε για μένα ο Παύλος Γιαννακόπουλος"

Ο Ομπράντοβιτς στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Παύλος Γιαννακόπουλος | 17 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ομπράντοβιτς στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Παύλος Γιαννακόπουλος | 17 Σεπτεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος στάθηκε στη σχέση που είχε με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού και έκανε λόγο για την ευκαιρία να δει την ομάδα του κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση και στάθηκε στην ευκαιρία που δίνεται στην ομάδα του να παίξει δύο δυνατά παιχνίδι με μεγάλες και έμπειρες ομάδες.

Επίσης τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκεται στην Αθήνα και μίλησε για τη σχέση που είχε με τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Χαρακτηριστικά είπε: "Καλησπέρα. Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους της Παρτίζαν τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση. Είναι ευκαιρία για εμάς να παίξουμε δύο δυνατά παιχνίδια με μεγάλες και έμπειρες ομάδες. Προσωπικά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι εδώ. Όλοι εδώ ξέρετε την προσωπική μου σχέση με τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Αυτά που έκανε για μένα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Ήταν μοναδικός άνθρωπος και μου έμαθε πολλά όχι μόνο στο μπάσκετ. Ήταν άνθρωπος που άξιζε κάποιος να τον γνωρίζει. Ευχαριστώ Δημήτρη που μας προσκαλέσατε".

Είναι απώλειες που δεν μπορούν να αναπληρωθούν αυτές όπως του Παύλου Γιαννακόπουλου και του Ντούσαν Ίβκοβιτς;

"Ναι σίγουρα. Αν χάνεις τέτοιους ανθρώπους πρέπει να βλέπεις την αντίδραση του κόσμου και το αντίκτυπο που έχουν αυτές οι απώλειες. Καταλαβαίνεις ότι όλοι μιλάνε για τι έγινε χθες εδώ στην Ελλάδα για τον χαμό του κουμπάρου μου Ντουντα και παλαιότερα για τον κ. Γιαννακόπουλου. Θα μου λείπουν για όλη μου τη ζωή".

Τι δεν θα ξεχάσει από τον Παύλο Γιαννακόπουλο;

"Είναι κάτι το οποίο έχω πει πάρα πολλές φορές. Ήταν ένας άνθρωπος που πάντα προσπαθούσε να είναι δίπλα μας. Ήταν πολλά παραπάνω από πρόεδρος και τα 13 χρόνια που ήμουν εδώ αυτό ένιωθα. Δεν είχαμε σχέση προπονητή- προέδρου. Άκουγα ό,τι με συμβούλευε και προσπαθούσε να συμβουλεύει όποιον είχε κάποιο θέμα στον σύλλογο. Ήταν κοντά μας κάθε βράδυ, ήταν κοντά σε όλους τους εργαζόμενους".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ