ΠΑΟΚ

Παπαθεοδώρου: "Έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη"

Παπαθεοδώρου: "Έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη"

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό Κυπέλλου με την Κύμη (13/2, 17.00, Live Blog Sport24.gr).

Ο ημιτελικός Κυπέλλου με την Κύμη στη Χαλκίδα είναι το μόνο που απασχολεί αυτή τη στιγμή τον ΠΑΟΚ, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να σχολιάζει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται από την Τρίτη (12/2) στη Χαλκίδα, ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού. Στόχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι να φύγει με το "διπλό" και να επιστρέψει σε τελικό Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια.

"Έχουμε ένα μεγάλο και πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Έναν ημιτελικό Κυπέλλου, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι η Κύμη, που έχει πλέον ένα καλά διαμορφωμένο ρόστερ. Είναι μία ομάδα που έχει επίσης πειθαρχία στο παιχνίδι της και καλή καθοδήγηση", είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και πρόσθεσε : "Προσπαθήσαμε εν μέσω αρκετών προβλημάτων να προετοιμαστούμε για έναν δύσκολο και σκληρό ημιτελικό. Σημασία έχει ότι είμαστε όλοι υγιείς και έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη μας αύριο, για να καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να βρεθεί και πάλι σε έναν τελικό Κυπέλλου μετά από 20 χρόνια".

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ