ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έχασε για ένα σουτ μία απίστευτη επίδοση!

ΠΑΟΚ: Έχασε για ένα σουτ μία απίστευτη επίδοση!
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ είχε 11/11 σουτ και 3/3 βολές στο τρίτο δεκάλεπτο κόντρα στο Περιστέρι, μέχρι να χάσει ένα τρίποντο ο Φιλ Γκος πίσω από το κέντρο του γηπέδου (PHOTO)!

Ο ΠΑΟΚ απείχε μερικά δευτερόλεπτα από κάτι που δεν βλέπει κανείς συχνά σε έναν αγώνα μπάσκετ, σε οποιοδήποτε επίπεδο. Επί 9 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα ο "δικέφαλος" είχε 6/6 τρίποντα, 5/5 δίποντα και 3/3 βολές στην τρίτη περίοδο του αγώνα με το Περιστέρι ! Μέχρι που ο Φιλ Γκος αστόχησε σε τρίποντο πίσω από το κέντρο και στέρησε από τον ΠΑΟΚ ένα αψεγάδιαστο δεκάλεπτο...

Με άλλα λόγια, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου διένυσε περίπου δέκα λεπτά στο ματς δίχως να χάσει ούτε ένα σουτ, ενώ πέταξε στα σκουπίδια μόνο μία επίθεση και συγκεκριμένα 2'40'' πριν από τη λήξη της περιόδου, όταν ο Γκάρετ έκανε λάθος. Δεν είναι λοιπόν να απορεί κανείς πώς πέτυχε 31 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο ο "δικέφαλος", μετατρέποντας το εις βάρος του -7 σε +9, κάνοντας επιμέρους 31-16.

Στο σχεδόν αψεγάδιαστο δεκάλεπτο του ΠΑΟΚ σκόραραν πέντε παίκτες συνολικά: οι Βαγγέλης Μαργαρίτης (5 πόντοι, 1/1 δίποντο, 1/1 τρίποντο), Φιλ Γκος (13 πόντοι, 2/2 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 3/3 βολές), Γουίλιαμ Χάτσερ (5 πόντοι, 1/1 δίποντο, 1/1 τρίποντο), Ντάριους Γκάρετ (2 πόντοι, 1/1 δίποντο) και Τζαμάλ Τζόουνς (6 πόντοι, 2/2 τρίποντα).

Δείτε το διάγραμμα των σουτ του ΠΑΟΚ στο τρίτο δεκάλεπτο:

ΠΑΟΚ: Έχασε για ένα σουτ μία απίστευτη επίδοση!

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ