ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Να εφαρμοστούν οι κανονισμοί προς όλους"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ σχολίαζαν με καυστικό τρόπο την νέα ανακοίνωση του Ολυμπιακού, τονίζοντας εκ νέου πως οι Αρχές οφείλουν να τηρήσουν τους νόμους.

Λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση της νέας ανακοίνωσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με την οποία οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων γνωστοποιούσαν πως δεν προτίθενται να "κατέβουν" στον αγώνα της Κυριακής (17/3), αλλά και δεν πρόκειται να τυπώσουν εισιτήρια, στον Παναθηναϊκό έμεναν σταθεροί στην θέση τους.

Από την πρώτη στιγμή που ο Ολυμπιακός αποχώρησε από τον ημιτελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, έναν μήνα πριν, μέχρι και τώρα οι πράσινοι επαναλαμβάνουν σε κάθε ευκαιρία την επιθυμία-απαίτησή τους να τηρηθούν οι νόμοι και οι κανονισμοί στο ακέραιο απέναντι σε όλους.

Στον Παναθηναϊκό είναι χαρακτηριστικό πως περιμένουν την παραδειγματική τιμωρία του Ολυμπιακού για όσα έχουν κάνουν οι ερυθρόλευκοι το τελευταίο διάστημα, έτσι ώστε να μην δοθεί η ευκαιρία σε κανέναν στο μέλλον να επαναλάβει ανάλογα περιστατικά και συμπεριφορές. Συμπεριφορές που πλήττουν βάναυσα το ελληνικό μπάσκετ.

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ