ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Παρεξήγηση αυτό που έγινε με τους φιλάθλους της Φενέρμπαχτσε πέρυσι"

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε ότι η κόντρα που αναπτύχθηκε πέρυσι ανάμεσα σε αυτόν και τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε ανήκει στο παρελθόν, αφού όλα ήταν μία παρεξήγηση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε μία και καλή την κατάσταση σχετικά με την κόντρα που είχε αναπτυχθεί την περσινή σεζόν με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε τον περασμένο Ιανουάριο όταν είχε βρεθεί στον πάγκο του Παναθηναϊκού στον αγώνα των δύο ομάδων στην Τουρκία, με αποτέλεσμα να δεχθεί διαδικτυακή "επίθεση" στο Instagram από τους Τούρκους.

Μιλώντας στο αγγλόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο TRT World, που είναι μέλος του TRT, της κρατικής τηλεόρασης της Τουρκίας, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού τόνισε ότι όλα ανήκουν στο παρελθόν, αφού απλώς υπήρξε μία παρεξήγηση. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε: " Νομίζω ότι αυτό που συνέβη την περσινή σεζόν ήταν μία μεγάλη παρεξήγηση. Έχουμε φίλους στην Τουρκία και στην Φενέρμπαχτσε. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις των δύο χωρών, κανένα πρόβλημα ανάμεσα στους δύο συλλόγους και όλοι προσπαθούμε για το καλό πνεύμα του παιχνιδιού και την αγάπη μας για το μπάσκετ".

Σχολιάζοντας στην συνέχεια τη νέα EuroLeague, ο ισχυρός άνδρας των "πράσινων" τόνισε: " Νομίζω ότι όλες οι ομάδες είναι κοντά. Κάποιες ομάδες έχουν υψηλότερο μπάτζετ και είναι πιο έτοιμες επειδή είχαν λιγότερες αλλαγές στο ρόστερ τους, αλλά θεωρώ ότι θα έχουμε πολύ υψηλό ανταγωνισμό και κανείς δεν ποντάρει αν θα καταφέρει μία ομάδα να προκριθεί στο Final Four ή όχι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ