ΜΠΑΣΚΕΤ

Από τον Προμηθέα στην Ρόδο ο Πίνκστον!

Από τον Προμηθέα στην Ρόδο ο Πίνκστον!
AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο Κολοσσός ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Τίμοθι Κέμπτον και την απόκτηση του Τζεϊβόν Πίνκστον, που πριν από μερικές ημέρες είχε πάει στην Πάτρα για τον Προμηθέα (VIDEOS).

Ο Τζεϊβόν Πίνκστον ήρθε πριν από μερικές ημέρες στην Ελλάδα για να φορέσει την φανέλα του Προμηθέα Πάτρας. Τελικά όμως θα αποτελέσει τον νέο ξένο του Κολοσσού . Η ομάδα της Ρόδου ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Τίμοθι Κέμπτον για τη συνέχεια της χρονιάς.

Ο 23χρονος φόργουορντ πρόλαβε να παίξει τέσσερις αγώνες στην Basket League, έχοντας 4,0 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 19,1 λεπτά κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τζεϊβόν Πίνκστον και παράλληλα τη λύση του συμβολαίου του Τίμοθι Κέμπτον, στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Τζεϊβόν Πίνκστον είναι γεννημένος στις 27 Νοεμβρίου του 1991 και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2016/17 στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας με τη Μάντοβα, ενώ πέρυσι ήταν στην Πολωνία και την Κρόσνο. Εκεί, αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια, όπου είχε κατά μέσο όρο 18 πόντους, 5,9 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 1,4 κλεψίματα".




Photo credits: AP Photo/Matt Slocum
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ