ΑΡΗΣ

Ο γνώριμος Καραποστόλου

Ο γνώριμος Καραποστόλου
Καραποστόλου

Η παραμονή του Σωτήρη Καραποστόλου στο ρόστερ του Άρη και της νέας αγωνιστικής περιόδου κάθε μέρα που περνάει κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος

Ο Σωτήρης Καραποστόλου κάθε μέρα που περνάει κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στο να παραμείνει τελικά στο ρόστερ του Άρη και της νέας αγωνιστικής περιόδου.Λίγο η σημαντική διαφορά στο οικονομικό με τον Αλέξη Κυρίτση και το γεγονός ότι λόγο του απαγορευτικού τηςFIBAγια τον Γιάννη Καλαμπόκη έχουνε φέρει τον έμπειρο Θεσσαλό γκαρντ στην κορυφή της λίστας του Βαγγέλη Αγγέλου.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και όπως φάνηκε εξάλλου και στην πράξη ο Καραποστόλου δεν ήταν στα πλάνα του αρχικού σχεδιασμού του Χαλκιδιώτη τεχνικού για το ρόστερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο χρόνος όμως φαίνεται πως κύλησε υπέρ του Θεσσαλού γκαρντ που θέλοντας να παραμείνει στον Άρη τήρησε στάση αναμονής σε όποια άλλη πρόταση είχε στα χέρια του τις τελευταίες μέρες. Εξάλλου μετά και από την μη παραμονή του Βόσνιου Μοχάμεντ Πάσαλιτς και την απόκτηση του Γιάννη Αθηναίου ο Καραποστόλου θα παίξει ουσιαστικά στην φυσική του θέση.

Ο Θεσσαλός γκαρντ πρόκειται για ένα καθαρόαιμο σούτινγκ γκαρντ με έφεση στα σουτ τριών πόντων. Κάτι που δεν είχε την δυνατότητα να κάνει σε μεγάλο βαθμό στην τελευταία αγωνιστική περίοδο στον Άρη όπου και μετρημένες προσπάθειες είχε, σε σχέση με την προηγούμενη διετία στην Καβάλα αλλά και γενικότερα στην καριέρα του.

Κι ακόμη ο Καραποστόλου απόντος καθαρού πλέι μέικερ στον Άρη της περσινής αγωνιστικής περιόδου δεν ήταν και λίγες οι φορές εκείνες που χρησιμοποιήθηκε κατά κύριο λόγο στην θέση του πλέι μέικερ με αποτέλεσμα να αδικήθηκε και να μην φάνηκε τόσο.

Κατά τα άλλα στον Άρη αναμένουνε πάντα την λύση του συμβολαίου του Βασίλη Καββαδά με τον Πανιώνιο για να προχωρήσουνε στην απόκτησή του με τον 23χρονο διεθνή σέντερ να βρίσκεται από χθες στο Καρπενήσι με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής μας στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Σε διαφορετική περίπτωση η επόμενη επιλογή είναι ο πρώην παίκτης του Άρη και την περσινή χρονιά συμπαίκτης του Καββαδά στην ομάδα της Νέας Σμύρνης ο Γιώργος Μπόγρης. Όπως και να έχει ο Ζήσης Σαρικόπουλος φαίνεται ξεκάθαρα πως μετά την απόκτηση ενός εκ των δύο θα κληθεί από την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για την λύση του συμβολαίου του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ