ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Ομάδα έκπληξη από την Ιταλία θέλει τον Κάιλ Γουίμς της Βίρτους Μπολόνια

Ομάδα έκπληξη από την Ιταλία θέλει τον Κάιλ Γουίμς της Βίρτους Μπολόνια
VIRTUS BASKETBALL BOLOGNA

Στην πόρτα της εξόδου από τη Βίρτους Μπολόνια βρίσκεται ο Κάιλ Γουίμς, ωστόσο, δεν μοιάζει απίθανο να παραμείνει κάτοικος Ιταλίας, αφού τον έχει βάλει στο στόχαστρο η Ντερτόνα

Ταραχώδες αναμένεται το προσεχές καλοκαίρι για την Βίρτους Μπολόνια, η οποία θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, αφού όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει μεν στην EuroLeague, εξασφαλίζοντας μία από τις διαθέσιμες wild-cards, θα μειώσει δε το μπάτζετ της κατά 20%. Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου είναι ο Κάιλ Γουίμς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Οράτσιο Καούτσι στο BasketNews.

Ο 33χρονος φόργουορντ αγωνίζεται στη Βίρτους από το 2019. Σε αυτό το διάστημα κατέκτησε δύο SuperCup Ιταλίας (2021, 2022), ένα πρωτάθλημα Ιταλίας (2021), αλλά και το EuroCup (2022), που έδωσε στο σύλλογο από την Μπολόνια την ευκαιρία να παίξει ξανά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, είδε τον ρόλο του να μειώνεται, αφού ο Σέρτζιο Σκαριόλο τον άφησε εκτός rotation από τα playoffs της Lega Basket Serie A.

Με το διαζύγιο των δύο πλευρών να είναι ορατό, οι μνηστήρες έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους και η Ντερτόνα, η οποία ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας μόλις φέτος και αναμένεται να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στο Basketball Champions League, μοιάζει αυτή τη στιγμή το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Γουίμς.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Γουίμς μέτρησε φέτος 6.2 πόντους (52/8% δίποντα, 40.3% τρίποντα, 75% βολές) και 2/8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 29 συμμετοχές στην EuroLeague, αγωνιζόμενος για 18'11" ανά παιχνίδι.

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ