ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το unboxing των παικτών είχε παιχνιδομηχανή, κιθάρα και... πολύ γέλιο

Ολυμπιακός: Το unboxing των παικτών είχε παιχνιδομηχανή, κιθάρα και... πολύ γέλιο

Οι παίκτες του Ολυμπιακού αντάλλαξαν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους μέσα στον Ιανουάριο (ελέω κορονοϊού), με τον Σάσα Βεζένκοβ, τον Γιώργο Πρίντεζη, τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και τον Χασάν Μάρτιν να κάνουν τη διαφορά.

Ο κορονοϊός δεν χάλασε απλά το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού στις αρχές του νέου έτους, αλλά και τις ερυθρόλευκες παραδόσεις της ανταλλαγής δώρων μεταξύ των παικτών. Κάτι που έγινε, εν τέλει, στα μέσα του Ιανουαρίου, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να παρουσιάζει τη διαδικασία, μαζί με τα δώρα που πήραν ο ένας για τον άλλον οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Κάποιοι έβαλαν τη φαντασία τους να κάνει τη διαφορά, άλλοι το χιούμορ τους, ενώ άλλοι λειτούργησαν πιο... πρακτικά.

Για παράδειγμα, ο Σάσα Βεζένκοβ έδωσε ένα Playstation 5 στον Ζέιντ Μουόσα, ενώ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αγόρασε ένα ηλεκτρικό πατίνι στον Γιώργο Πρίντεζη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού απάντησε με μια σανίδα για SUP, με την αιτιολόγια πως "πρέπει να δείξεις ότι είσαι σωστός νησιώτης".

Μεταξύ των... διακριθέντων, ήταν ο Χασάν Μάρτιν που αγόρασε αρχικά μια μεγάλη κούκλα στον Κώστα Παπανικολάου (με αποδέκτρια την κόρη του φυσικά), αλλά και μια κιθάρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ