ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το τελετουργικό πριν από τους αγώνες είναι ίδιο με πέρυσι, αλλά... διαφορετικό λόγω Πρίντεζη

Ολυμπιακός: Το τελετουργικό πριν από τους αγώνες είναι ίδιο με πέρυσι, αλλά... διαφορετικό λόγω Πρίντεζη
PRINTSCREEN

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα VIDEO με όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στην νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα στο "Νεόφυτος Χανδριώτης", με το τελετουργικό των παικτών στα αποδυτήρια πριν από το παιχνίδι να έχει ομοιότητες με πέρυσι, αλλά και μία μεγάλη διαφορά, αφού λείπει ο Γιώργος Πρίντεζης που αποσύρθηκε από τα παρκέ. Δείτε το VIDEO.

Ήταν μία συνήθεια, μία ιεροτελεστία που αγαπήθηκε: Πριν από κάθε αγώνα την περσινή σεζόν ο Ολυμπιακός είχε ένα τελετουργικό που έγινε viral, αφού υπήρχε μία διαβαθμιζόμενη ένταση, που κατέληγε σε... έκρηξη όταν εμφανιζόταν αρχικά ο Σάσα Βεζένκοβ και - κλείνοντας - ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο δεύτερος πλέον δεν είναι στο ρόστερ, αφού αποσύρθηκε. Το τελετουργικό όμως δεν αλλάζει, απλώς... προσαρμόζεται.

Οι "ερυθρόλευκοι" δημοσίευσαν ένα VIDEO με όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στην άνετη νίκη τους με 94-55 επί του Ερυθρού Αστέρα για το τουρνουά "Νεόφυτος Χανδριώτης". Και όλα ξεκίνησαν από τα αποδυτήρια πριν βγουν οι παίκτες στο παρκέ, όπου πολλά πράγματα ήταν ίδια, αλλά και διαφορετικά χωρίς τον Πρίντεζη.

Στο νέο/παλιό τελετουργικό λοιπόν ήταν ο Βεζένκοβ αυτός που βγήκε τελευταίος για να ξεσηκώσει τους συμπαίκτες του πριν από το καθιερωμένο "ζντο". Πολλά πράγματα έκτοτε ήταν ίδια βέβαια, όπως το καθιερωμένο χτύπημα στο στήθος που κάνουν οι Λαρεντζάκης-Γουόκαπ πριν βγουν στο παρκέ ή το... παιχνίδι με τα ψαλιδάκια που κάνουν στην παρουσίαση των παικτών οι Κώστας Παπανικολάου και Γουόκαπ. Και πολλά ήταν διαφορετικά λόγω της απουσίας του Πρίντεζη. Αυτό που δεν αλλάζει είναι το ύφος των παικτών.

Δείτε το VIDEO που ανέβασε ο Ολυμπιακός, το οποίο ξεκινάει με το τελετουργικό, πριν παρουσιάσει τις καλύτερες στιγμές του αγώνα και καταλήξει στα παιδιά που περίμεναν εκτός γηπέδου την ομάδα για να βγάλουν φωτογραφίες:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ