EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Το πάρτι με την Καρολό και ο Άγιος Βαλεντίνος

Ολυμπιακός: Το πάρτι με την Καρολό και ο Άγιος Βαλεντίνος

Δείτε με διαφορετική ματιά το πάρτι που έστησε η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με καλεσμένη την Καρολό και την ευχή του Γιώργου Παντελάκη στις παίκτριες του για την ημέρα των ερωτευμένων. (VIDEO).

Ο Ολυμπιακός στην 13η και προτελευταία "στροφή" της EuroLeague Γυναικών ήταν επιβλητικός, καθώς συνέτριψε με 79-54 την Καρολό και ο Γιώργος Παντελάκης είχε κάθε λόγο να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Ο ερασιτεχνικός Ολυμπιακός, όπως συνηθίζει άλλωστε, μάς έφερε σε απόσταση... αναπνοής από τις παίκτριες δημοσιεύοντας το video με την παρακάμερα της αναμέτρησης, ενώ αυτή τη φορά έκανε κι ένα... βήμα παραπάνω ανοίγοντας και την πόρτα των αποδυτηρίων. Ο κόουτς του Ολυμπιακού, όπως μπορείτε να δείτε στο 3:25 του video, συνεχάρη τις νταμπλούχες Ελλάδας για την εμφάνισή τους και τους ευχήθηκε και "Happy Valentine's Day". Ο Γιώργος Παντελάκη στην ομιλία του προς τις παίκτριες έδωσε συγχαρητήρια "για την δεύτερη νίκη στην EuroLeague. Πραγματικά σε αυτό το παιχνίδι για 40 λεπτά ήσασταν κα συγκεντρωμένες, είχατε πειθαρχία σε άμυνα κι επίθεση. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι να παίξουμε. Πρέπει να παίξουμε ως Ολυμπιακός και να δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε. Κάνατε σπουδαία δουλειά. Αύριο (σ.σ. σήμερα έχετε ρεπό), να περάσετε καλά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου".

TAGS EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ