ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σε κατόχους διαρκείας με προτεραιότητα τα εισιτήρια για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα

Ολυμπιακός: Σε κατόχους διαρκείας με προτεραιότητα τα εισιτήρια για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως τα εισιτήρια που θα δοθούν μετά από τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό για το ματς της 23ης αγωνιστικής κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (27/1, 21:00) θα πάνε σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας με σειρά προτεραιότητας.

Μετά από τα έκτακτα μέτρα της Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της πανδημίας που επιτρέπουν μόνο το 10% της χωρητικότητας στα γήπεδα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για την διάθεση των εισιτηρίων για το ματς της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (27/1, 21:00).

Έτσι τα 1000 εισιτήρια που έχουν δικαίωμα να δοθούν για το ματς, θα πάνε σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας με σειρά προτεραιότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε συνέχεια των έκτακτων μέτρων της Ελληνικής Κυβέρνησης (τα οποία συνεχίζουν να ισχύουν μέχρι και τις 30/1/2022) για την καταπολέμηση της πανδημίας και του περιορισμού του 10%, με ανώτερο τους 1.000 φιλάθλους, που επιτρέπεται να παρευρίσκονται στις αθλητικές συναντήσεις στην Ελλάδα και αναφορικά με τον αγώνα με τον CRVENA ZVEVDA mts BELGRADE στις 27/1/2022 και ώρα 21:00, ανακοινώνει τα ακόλουθα:

  • Είναι φανερό ότι είναι αδύνατο να καλυφθούν οι ανάγκες εξυπηρέτησης των φιλάθλων, των χορηγών μας, των συνεργατών και όλων όσων ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας μας.
  • Είναι επίσης κατανοητό ότι το μέτρο αυτό είναι έκτακτο και προσωρινό, με σκοπό τον περιορισμό της έξαρσης της πανδημίας και ευελπιστούμε σύντομα να έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενήσουμε στο γήπεδο μας όλους όσους θέλουν να ζήσουν από κοντά δυνατές συγκινήσεις και όμορφες στιγμές υποστηρίζοντας την ομάδα μας, τόσο για την Ευρωλίγκα όσο και για το Ελληνικό Πρωτάθλημα.
  • Με βάση όμως τα συγκεκριμένα μέτρα είμαστε υποχρεωμένοι να εξυπηρετήσουμε αποκλειστικά και μόνο τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της σαιζόν 2021-22 και αυτούς με σειρά προτεραιότητας, με βάση την κατηγορία εισιτηρίου διαρκείας που έχουν προμηθευτεί. Θα εφαρμοστεί δηλαδή η γνωστή, απόλυτα αδιάβλητη και πετυχημένη διαδικασία που ακολουθούμε στην κατανομή των διαθέσιμων εισιτηρίων του Final Four.

Στο πλαίσιο αυτό, η Διεύθυνση Εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, για τον αγώνα της EUROLEAGUE με τον CRVENA ZVEVDA mts BELGRADE, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, με ώρα έναρξης 21:00, οι 1.000 διαθέσιμες θέσεις θα διατεθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε κατόχους καρτών διαρκείας με την παρακάτω διαδικασία:

  • Από την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 18:00 μέσω του www.olympiacosbc.gr και έως και την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 23:59 θα έχουν προτεραιότητα προμήθειας του αντίστοιχου εισιτηρίου, οι κάτοχοι των κατηγοριών VIP (τμήματα Court Seats, Baseline, VIP), Executive A (τμήματα 106, 107, 108, 109), Executive B (τμήματα 206, 210, 211) και TEAM A (τμήματα 222, 223, 224, 225, 226, 227 - ειδικά για τα παραπάνω τμήματα που αφορούν την κατηγορία ΤΕΑΜ 1 και επειδή η πληρότητα αυτών είναι μεγάλη, θα μπορούν οι κάτοχοι διαρκείας να επιλέξουν και θέσεις στα τμήματα 122, 123, 125, 126, ακριβώς πίσω από τους πάγκους των ομάδων).
  • Μετά από την επιλογή των παραπάνω, οι εναπομείνασες θέσεις, θα είναι διαθέσιμες από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 12:00 έως και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 23:59 για τους κατόχους των κατηγοριών TEAM B (τμήματα 228, 229, 230, 231, 306, 308, 310, 322, 324, 326), FAMILY (τμήματα 203, 204) και FAN (θύρες 5 και 6) .
  • Να διευκρινιστεί ότι όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα, ΔΕΝ θα καθίσουν στη θέση που αντιστοιχεί στην κάρτα διαρκείας που έχουν ΑΛΛΑ στη θέση που έχουν επιλέξει ανά κατηγορία εισιτηρίου διαρκείας. Και αυτό λόγω της υποχρέωσης να υπάρχει απόσταση 1.5 μέτρου μεταξύ των φιλάθλων εντός του γηπέδου, συνθήκη που για να ικανοποιηθεί πλήρως απαιτεί την κατανόηση και την συνεργασία όλων των φιλάθλων.

Για την απόκτηση θέσης, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής βήματα:

  • Θα εισέλθουν στο site www.olympiacosbc.gr και στην αντίστοιχη ενότητα Εισιτήρια θα επιλέξουν τον συγκεκριμένο αγώνα.
  • Στη συνέχεια θα επιλέξουν τις όποιες θέσεις κενές υπάρχουν στην κατηγορία του εισιτηρίου διαρκείας που έχουν.
  • Θα συμπληρώνουν τα στοιχεία τους.
  • Θα συμπληρώνουν στο διαθέσιμο πεδίο κουπονιού τον αριθμό του barcode που υπάρχει στην κάρτα του εισιτηρίου διαρκείας τους.
  • Τέλος, θα λαμβάνουν στο email τους το εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα, με τη συγκεκριμένη θέση που έχουν επιλέξει.
  • Το εισιτήριο που θα παραλαμβάνουν θα πρέπει να το επιδείξουν κατά την είσοδό τους στο γήπεδο μαζί με την κάρτα διαρκείας τους και φυσικά τα υπόλοιπα απαραίτητα έγγραφα που αναφέρονται παρακάτω (πιστοποιητικά εμβολιασμού, νόσησης, έγγραφα ταυτοπροσωπίας κλπ)

Για το παιχνίδι με τον CRVENA ZVEVDA mts BELGRADE, η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ από τις θύρες 3, 7 και VIP.

Γενικές Πληροφορίες

  • Οι κάτοχοι διαρκείας οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής), καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου.
  • Η Βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.
  • Αναφορικά με την είσοδο των ανηλίκων φιλάθλων, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13-17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής τους αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
  • Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια/κάρτες διαρκείας πριν την είσοδο των θυρών.
  • Η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και θα καλύπτει στόμα και μύτη τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.
  • Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
  • Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.
  • Μετά το τέλος τους αγώνα, η αποχώρηση από το γήπεδο θα γίνεται σταδιακά".
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ