ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια και το "όλοι 2 μέρες ρεπό εκτός από τον Βεζένκοβ" του Γκατζούλη

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια και το "όλοι 2 μέρες ρεπό εκτός από τον Βεζένκοβ" του Γκατζούλη
PRINTSCREEN

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γιόρτασαν με την ψυχή τους στα αποδυτήρια την νίκη επί του Παναθηναϊκού για την EuroLeague, αποθεώνοντας τον γυμναστή της ομάδας, Ανδρέα Γκατζούλη, όταν τους είπε ότι θα πάρουν όλοι 2 μέρες ρεπό εκτός από τον τραυματία Σάσα Βεζένκοβ.

Τα χαμόγελα περίσσευαν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ στον Ολυμπιακό μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού (71-95). Και το κλίμα έγινε ακόμα πιο... εορταστικό όταν ο Ανδρέας Γκατζούλης ανακοίνωσε ότι όλοι οι παίκτες - εκτός του τραυματία Σάσα Βεζένκοβ - θα έπαιρναν δύο μέρες ρεπό.

Ο γυμναστής των "ερυθρόλευκων" στάθηκε ανάμεσα σε όλους τους παίκτες, που του φώναζαν "πέστο", με τον Ανδρέα Γκατζούλη να λέει "έχετε δύο μέρες ρεπό" με όλους να αρχίσουν να χοροπηδάνε, με τους Λαρεντζάκη και Λούντζη που αναποδογυρίζουν ένα τραπέζι, για να έρθει το νέο ξέσπασμα όταν ο υπεύθυνος για την φυσική κατάσταση των παικτών τους είπε "εκτός από τον Σάσα" (σ.σ Βεζένκοβ), με τον Λαρεντζάκη να μπουγελώνει τον Βούλγαρο φόργουορντ.

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ