Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία η έφεση των Πειραιωτών, από την αρχή το ματς

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία η έφεση των Πειραιωτών, από την αρχή το ματς
EUROKINISSI

Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού κατά πλειοψηφία από το Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΚΕΔ κατά της πρωτόδικης απόφασης για το καλάθι της Τσάστιτι Ριντ στον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό και το ματς θα γίνει από την αρχή με άλλη διαιτητική τριάδα.

Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία η έφεση του Ολυμπιακού από το Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΚΕΔ κατά της πρωτόδικης απόφασης για το καλάθι της Τσάστιτι Ριντ στον πρώτο τελικό της Α1 γυναικών με τον Παναθηναϊκό και το παιχνίδι θα ξεκινήσει από την αρχή με άλλη διαιτητική τριάδα.

Ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει με όλα τα απαραίτητα στοιχεία (φύλλο αγώνα, φωτογραφίες και βίντεο) - το βράδυ της Κυριακής (16/5), αλλά εντέλει δεν δικαιώθηκε. Θυμίζουμε ότι σε πρώτο βαθμό, με απόφαση που πήρε πρωτοδίκως το μέλος της ΚΕΔ, Κώστας Κορομηλάς, (Διαβάστε ΕΔΩ το σκεπτικό της απόφασης) έκανε δεκτή την ένσταση των "πρασίνων".

Την Τρίτη (18/5) το πρωί και με μία ημέρα καθυστέρηση, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας συνεδρίασε σε δεύτερο βαθμό για την οριστική τύχη του πρώτου τελικού, με τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής (Συμεωνιδης, Ταβουλαρέας, Ζαβλανός και Μητσόπουλος) να αποφασίζουν πλειοψηφικά να επαναληφθεί η αναμέτρηση και όχι να συνεχιστεί από την παράταση.

Την Δευτέρα (17/5) το βράδυ, η Τζόρι Ντέιβις δήλωσε πως φίλαθλος του Παναθηναϊκού προσέφερε σε αυτή και μία συμπαίκτριά της το ποσό των 500€ προκειμένου να μην σκοράρουν στους τελικούς της Α1 Γυναικών.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ