ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η ΚΕΔ όρισε Έλληνες διαιτητές

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η ΚΕΔ όρισε Έλληνες διαιτητές
EUROKINISSI

Οπως αναμενόταν, η ΚΕΔ όρισε Έλληνες διαιτητές για το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για την 19η αγωνιστική της Basket League και οι ερυθρόλευκοι δεν θα αγωνιστούν στο ντέρμπι.

Ο κύβος ερρίφθη. Η ΚΕΔ έκανε γνωστή την διαιτητική τριάδα του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την 19η αγωνιστική για την Basket League, ορίζοντας - όπως αναμενόταν - Έλληνες διαιτητές. Ο λόγος για τους Κορομηλά, Παπαπέτρου και Καρακατσούνη. Πλέον έχει ενδιαφέρον τι θα γίνει από εδώ και πέρα σε όλα τα επίπεδα.

Ο Ολυμπιακός είχε ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι δεν θα κατέβει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊό αν οριστούν Έλληνες διαιτητές , αλλά και σε κανένα παιχνίδι της Basket League με διαιτητές τους Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου. Είχε στείλει μάλιστα και εξώδικη ανακοίνωση στην ΚΕΔ για να δώσει επίσημη μορφή στην θέση του περί αποχής. Από την στιγμή λοιπόν που ορίστηκαν Έλληνες διαιτητές, τα δεδομένα είναι πολύ συγκεκριμένα για τους "ερυθρόλευκους".

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός εξέφρασε αυτή την θέση και στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι είχε ως αποτέλεσμα να αποφασίσει η αστυνομία να δώσει νέα αναβολή για την Παρασκευή (15/3). Ο λόγος είναι ότι μεταξύ άλλων οι "ερυθρόλευκοι" ανέφεραν ότι σε περίπτωση ορισμού Ελλήνων διαιτητών όχι απλώς δεν θα κατέβουν στον αγώνα, αλλά δεν θα ανοίξουν καν τις πόρτες του ΣΕΦ. Κ άτι που οδήγησε σε ανακοίνωση του Παναθηναϊκού , στην οποία οι "πράσινοι" καλούσαν " την Πολιτεία, τον ΕΣΑΚΕ, την ΕΟΚ, την Αστυνομία και όλους τους φορείς να επιληφθούν της κατάστασης, ώστε να σταματήσει ο κατήφορος και η διάλυση του μπάσκετ από τα καπρίτσια των ερυθρολεύκων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ