ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Ζαν-Σαρλ έβαλε δύσκολα στους συμπαίκτες του στο VLOG του στην EuroLeague.

Ο Λίβιο Ζαν-Σαρλ κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Γερμανία για τον αγώνα με την Μπάγερν την σεζόν 2020/21
Ο Λίβιο Ζαν-Σαρλ κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Γερμανία για τον αγώνα με την Μπάγερν EUROKINISSI

Ο Λίβιο Ζαν-Σαρλ κλήθηκε από την EuroLeague να παρουσιάσει ένα VLOG με αφορμή τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν, όντας εξαιρετικός ως παρουσιαστής.

Ο Λίβιο Ζαν-Σαρλ ήταν αυτός που πήρε την σκυτάλη για τους παίκτες της EuroLeague, παρουσιάζοντας το δικό του VLOG, με αφορμή τον προ ημερών αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στην Γερμανία (ήττα με 74-68).

Ο Ζαν-Σαρλ ξεκίνησε την αφήγησή του από το αεροδρόμιο και αναφέρθηκε αρχικά στο Vlog του ΜακΚίσικ, ρωτώντας τον για την κατάσταση στις ΗΠΑ και το κίνημα "Black Lives Matter". Ακολούθως, ζήτησε από τον Παπανικολάου να του πει την καλύτερη ανάμνησή του στον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα φόργουορντ να απαντάει ότι ήταν η κατάκτηση της EuroLeague το 2012, επειδή ήταν η πρώτη του με τον Ολυμπιακό.

Στην συνέχεια ο Γαλλος φόργουορντ έβαλε τον γνωστό γρίφο της Σφίγγας (Ποιο ον το πρωί στέκεται στα 4 πόδια, το μεσημέρι στα δύο και το βράδυ στα τρία), τον οποίο βάσει της μυθολογίας είχε λύσει ο Οιδίποδας - spoiler alert, η απάντηση είναι ο άνθρωπος - και δεν την βρήκε κανείς, ενώ κατέληξε σε μία μίνι συνέντευξη στον Χασάν Μάρτιν, πριν ολοκληρωθεί με έναν μονόλογο του Γάλλου λόγω της ήττας από την Μπάγερν.

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ