ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Πρίντεζης ξεπέρασε τους 3.500 πόντους στην EuroLeague

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Πρίντεζης ξεπέρασε τους 3.500 πόντους στην EuroLeague
PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Στο παιχνίδι με την Άλμπα, ο Γιώργος Πρίντεζης ξεπέρασε τους 3.500 πόντους στην EuroLeague, κάτι που έχουν πετύχει μόλις τρεις ακόμη παίκτες της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε εντός έδρας της Άλμπα το βράδυ της Τρίτης 26 Οκτωβρίου, σε έναν αγώνα που ο Γιώργος Πρίντεζης θα θυμάται για ακόμη έναν λόγο. Βλέπετε, ξεπέρασε τους 3.500 πόντους στην EuroLeague, για να μπει στο σχετικό (πολύ) κλειστό κλαμπ που βρίσκονται μόλις τρεις ακόμη αθλητές (Βασίλης Σπανούλης, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Νάντο Ντε Κολό).

Τα κατάφερε μάλιστα με μια χαρακτηριστική δική του κίνηση, με το ένα χέρι.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν γνώριζε πάντως τίποτα -εκ προοιμίου- για την σχετική στιγμή - ορόσημο στην πορεία του στη διοργάνωση, κάτι που παραδέχθηκε με δηλώσεις που έκανε μετά από το τέλος της αναμέτρησης. "Δεν το ήξερα (ότι πέρασα τους 3.500 πόντους), αλλά πιστέψτε με, προτιμώ αυτή τη νίκη γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δώσαμε πολλούς συνεχόμενους αγώνες, οπότε για μας σε αυτόν τον μαραθώνιο που είμαστε, είναι μια σημαντική νίκη. Τώρα θα πρέπει να συνεχίσουμε και να βελτιωθούμε" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την αναμέτρηση απέναντι στη γερμανική ομάδα, ο Γιώργος Πρίντεζης σημείωσε 8 πόντους (με 4/5 δίποντα), μάζεψε 1 ριμπάουντ, έδωσε 1 ασίστ κι έκανε 1 λάθος στα 15'21'' που χρησιμοποιήθηκε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ