ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ντεμπούτο στην EuroLeague για Αμπόση και Τσάμη

Ολυμπιακός: Ντεμπούτο στην EuroLeague για Αμπόση και Τσάμη
Ο Βενιαμίν Αμπόση στον αγώνα Καρδίτσα - Ολυμπιακός για την Basket League. ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI

Ντεμπούτο στην EuroLeague έκαναν οι Βενιαμίν Αμπόση και Παναγιώτης Τσάμης, στην άνετη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Άλμπα για την 24η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Την παρθενική τους εμφάνιση σε επίπεδο EuroLeague έκαναν τόσο ο Βενιαμίν Αμπόση (2006), όσο και ο Παναγιώτης Τσάμης (2002), στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άλμπα Βερολίνου για την 24η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν ένα πολύ άνετο διπλό (60-93), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ρίχνει στο παρκέ τους δύο πιτσιρικάδες της ομάδας (που βρέθηκαν στην αποστολή λόγω της απουσίας των Σλούκα, Πίτερς και Πάπας) στο φινάλε του αγώνα. Για την ακρίβεια ο Αμπόση αγωνίστηκε για 1'26", ενώ ο Τσάμης για 1'18", σημειώνοντας μάλιστα και το πρώτο του καλάθι στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Να σημειώσουμε ότι αμφότεροι είχαν πάρει το βάπτισμα του πυρός και στην Basket League πριν από λίγο καιρό, όταν αγωνίστηκαν στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Καρδίτσα για τη 10η στροφή του ελληνικού πρωταθλήματος (27/12/22), ενώ ο Τσάμης αγωνίζεται και στην Elite League με τον Τρίτωνα, υπό το καθεστώς του διπλού δελτίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ