ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Νέο δημοσίευμα με τον Γουόκαπ, στο παιχνίδι και η Μακάμπι

Ο Τόμας Γουόκαπ της Ζάλγκιρις
Ο Τόμας Γουόκαπ της Ζάλγκιρις EUROKINISSI

Την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός κάνει τον προγραμματισμό του για την νέα σεζόν, ένα νέο δημοσίευμα από την Λιθουανία τον εμπλέκει ξανά με τον Τόμας Γουόκαπ της Ζάλγκιρις, κάνοντας μάλιστα λόγο για πρόταση.

Ο Ολυμπιακός κάνει τον προγραμματισμό του για την επόμενη σεζόν και στο τραπέζι έχουν πέσει εκατοντάδες ονόματα. Ένα από αυτά είναι και ο Τόμας Γουόκαπ της Ζάλγκιρις, με ένα νέο δημοσίευμα να εμπλέκει τους "ερυθρόλευκους" με τον πόιντ γκαρντ της λιθουανικής ομάδας.

Για την ακρίβεια, ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντομάντας Ουρμπόνας, πήγε το πράγμα (πολύ) πιο μακριά από το απλό ενδιαφέρον, αναφέροντας ότι ο Ολυμπιακός - αλλά και η Μακάμπι - έχουν κάνει πρόταση στον Γουόκαπ με την Ζάλγκιρις από την πλευρά της να θέλει να τον διατηρήσει στις τάξεις της.

"Η Ζάλγκιρις θέλει να κρατήσει τον Τόμας Γουόκαπ με νέο συμβόλαιο. Αλλά ο Γουόκαπ έχει προτάσεις από Ολυμπιακό και Μακάμπι. Ο 28χρονος γκαρντ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, αλλά τίποτα δεν είναι κλεισμένο ακόμα, σύντομα όμως θα συμβεί αυτό" αναφέρει συγκεκριμένα.

Είναι σαφές ότι ο Γουόκαπ ταιριάζει στο προφίλ του παίκτη που ψάχνει ο Ολυμπιακός από έναν παίκτη για να συμπληρώσει τον Κώστα Σλούκα στην περιφέρεια. Από εκεί και πέρα μένει να φανεί τι θα γίνει στο μέλλον, αφού είναι δεδομένο ότι οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν αυτή την περίοδο πάρα πολλά ονόματα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ