ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, Μπαρτζώκας: "Η αποστολή μας είναι ακόμη πιο δύσκολη, στόχος μας ήταν και παραμένει η κορυφή"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ ενόψει του Super Cup στη Ρόδο τονίζοντας πως στόχος των ερυθρολεύκων παραμένει η κορυφή αλλά και πως η νέα σεζόν αναμένεται πιο δύσκολη από την περσινή.

Λίγες ημέρες πριν από τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Ελλάδα, το Super Cup στη Ρόδο ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ για το δύσκολο έργο του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν και τον στόχο που παραμένει η κορυφή της Ελλάδας.

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων παραδέχτηκε πως οι ομάδες έχουν έξτρα κίνητρο απέναντι στην ομάδα του αλλά και πως τη φετινή σεζόν έχει φτιαχτεί ένα δυνατό σύνολο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στον ΕΣΑΚΕ:

"Η αποστολή μας φέτος είναι ακόμη πιο δύσκολη σε σχέση με πέρυσι και αυτό γιατί είμαστε οι εν δυνάμει πρωταθλητές Ελλάδος. Αυτό σημαίνει πως όλοι θα έχουν εξτρά κίνητρο να μας κερδίσουν, αλλά και εμείς από την πλευρά μας θα έχουμε το… βάρος του να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Επιπλέον, οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά, κάτι που σημαίνει πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό.

Τίποτα, όμως, από όλα αυτά δεν αλλάζει τον στόχο μας, που ήταν και παραμένει η κορυφή. Άλλωστε, όταν είσαι στον Ολυμπιακό δεν νοείται να στοχεύεις σε κάτι λιγότερο. Φέτος έχουμε φτιάξει ένα δυνατό σύνολο, ‘χτίζοντας’ πάνω σε έναν βασικό κορμό, με στόχο να πρωταγωνιστήσουμε, όπως και πέρυσι, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή σεζόν, με υγεία και αθλητικό πνεύμα".

Από την πλευρά του ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε:

"Ο στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος πέρα από την κορυφή και την διατήρηση των κεκτημένων. Πέρυσι πήραμε το νταμπλ και θα δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να μπορέσουμε να το πανηγυρίσουμε ξανά. Δεν θα είναι εύκολο, καθώς το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό. Θεωρώ, ωστόσο, πως και φέτος διαθέτουμε ένα πολύ καλό σύνολο, ικανό να πετύχει όλους τους στόχους που έχουμε θέσει.

Όπως είπα και πριν, το σίγουρο είναι πως θα δουλέψουμε σκληρά. Από κει και πέρα, αν έχουμε υγεία και τύχη, μιας και στον αθλητισμό οι δύο αυτοί παράγοντες παίζουν σημαντικό ρόλο, είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε να δώσουμε ξανά μεγάλες χαρές στον φίλαθλο κόσμο μας. Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους

Όσον αφορά στο Super Cup είναι δεδομένο, πως καμία ομάδα δεν θα είναι 100% έτοιμη, ωστόσο, πρόκειται για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και είμαι σίγουρος πως όλοι όσοι λαμβάνουν μέρος θέλουν να τον πανηγυρίσουν. Το ίδιο ισχύει και για εμάς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ