ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Μπολομπόι - Τόμπι σε πρώτο πλάνο για το 5, Λαμπεϊρί και πιο κάτω Μπέντιλ στη λίστα για το 4

Ολυμπιακός μεταγραφές: Μπολομπόι - Τόμπι σε πρώτο πλάνο για το 5, Λαμπεϊρί και πιο κάτω Μπέντιλ στη λίστα για το 4
2022 AP PHOTO/JOHN RAOUX

Ο Ολυμπιακός εξετάζει όλες τις λίστες για τις θέσεις 4 και 5, με το όνομα του Μπέντιλ να προστίθεται εκεί, αλλά να βρίσκεται μακριά από τις προτεραιότητες του Μπαρτζώκα. Προτάθηκε και ο Ντέρικ Γουίλιαμς.

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ που είναι κλειδί για όλες τις εξελίξεις, όμως ένα άλλο σκέλος που αφορά τον σχεδιασμό είναι οι ψηλοί. Με τον Τζόελ Μπολομπόι και τον Μάικ Τόμπι να είναι προς το παρόν οι εκλεκτοί για τη θέση 5 αλλά ακόμα να είναι ανοιχτό το θέμα, αλλά και τους Λουί Λαϊμπεϊρί και Μπεν Μπέντιλ να βρίσκονται στη μεγάλη λίστα για τη θέση 4.

Πιο μπροστά ο Γάλλος πρώην παίκτης Βαλένθια και πολύ χαμηλά ο Αμερικανός της Μιλάνο, με πέρασμα από τον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι. Επί της ουσίας ο Μπέντιλ είναι μία από τις τελευταίες λύσεις, ενώ ο Λαμπεϊρί έχει περισσότερες πιθανότητες, δίχως όμως να αποτελεί τον βασικό στόχο.

Προτάθηκε και ο Ντέρικ Γουίλιαμς της Μακάμπι, αλλά δεν είναι παίκτης που απασχολεί τον Μπαρτζώκα.

Μπολομπόι και Τόμπι

Σε ό,τι αφορά στη θέση του σέντερ, ο Τζόελ Μπολομπόι έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην άμυνα, ενώ ο Τόμπι είναι ιδανικός για την επίθεση. Ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλός πάνω από τη στεφάνη και στις δύο πλευρές του γηπέδου και έχει δυνατά πόδια για αλλαγές, ενώ ο Τόμπι φημίζεται για την ικανότητά του στο πικ εντ ρολ και το πικ εντ ποπ, χάρη στα εξαιρετικά του ποσοστά στο τρίποντο. Είναι όμως 2μ.13 και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις αλλαγές στις άμυνα, όταν απαιτείται κάτι τέτοιο στο παιχνίδι.


Οσον αφορά στον Τάιλερ Ντόρσεϊ, είναι η βασική προτεραιότητα αυτή τη στιγμή και ο Ολυμπιακός ελπίζει σε άμεση απάντηση. Υπάρχει φημολογία για ενδιαφέρον της Παρτίζαν (παρότι έχει τον Πάντερ σε αυτή τη θέση) με πρόταση ύψους 1.5 εκατ, αλλά προς το παρόν είναι κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ