ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Λήγει η προθεσμία για αγορά εισιτηρίων διαρκείας

OLYMPIAKOS MONACO EUROLEAGUE
OLYMPIAKOS MONACO EUROLEAGUE INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι απέμεινε πλέον λίγος χρόνος για να προμηθευτούν οι οπαδοί του εισιτήρια διαρκείας ενόψει της σεζόν 2022/23, ενώ γνωστοποίησε και τον τρόπο που μπορούν οι φίλοι της ομάδας να προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα πρωταθλήματος με το Περιστέρι.

Η σεζόν 2022/23 έχει μπει πλέον στις ράγες της, κάτι που σημαίνει ότι σιγά-σιγά εξαντλείται και η προθεσμία που έχουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας.

Οι "ερυθρόλευκοι" ενημέρωσαν ότι πλησιάζει η λήξη της σχετικής διορίας ενόψει και του πρώτου εντός έδρας αγώνα της σεζόν (κόντρα στο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη στις 16 Οκτωβρίου), προσθέτοντας τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι φίλοι της ομάδας να τα προμηθευτούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η σεζόν 2022-23 ξεκίνησε και ο χρόνος που έχεις στην διάθεσή σου για να προμηθευτείς το διαρκείας σου εξαντλείται!

Κλείσε ΤΩΡΑ και εσύ τη μόνιμη θέση σου στο ΣΕΦ, βοήθησε την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της και βγες πολλαπλά κερδισμένος (τόσο οικονομικά, όσο και μέσω των προνομίων που σου προσφέρουν οι χορηγοί μας!).

Ο χρόνος, όμως, μετρά αντίστροφα και για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με κόσμο (η αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις 14/10 θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας).

ΔΕΣ ΕΔΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ...

H Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, για τον αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος Basket League 2022 - 2023 με το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN της Κυριακής 16/10/2022, με ώρα έναρξης 19:15, η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

  • Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το www.ticketmaster.gr από την Παρασκευή 07/10/2022 και ώρα 15:30.
  • Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 2111 996007 από την Παρασκευή 07/10/2022 και ώρα 14:00.
  • Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ., την Πέμπτη 13/10/2022 από τις 10:00 – 18:00, Παρασκευή 14/10/2022 από τις 10:00 – 18:00 και τέλος την ημέρα του αγώνα Κυριακή 16/10/2022 από τις 10:00 και μέχρι την ώρα έναρξης του.
  • Να σημειωθεί ότι οι πωλήσεις των διαρκείας θα σταματήσουν από όλα τα σημεία πώλησης την ΠΕΜΠΤΗ 13/10/2022 και θα ξαναρχίσουν την Δευτέρα 17/10/2022 στις 10:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 25€, 30€, και 50€.

Για τα εισιτήρια των ακριβότερων κατηγοριών και VIP, μπορείτε να απευθύνεστε και στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τηλέφωνο 210 45 27 600.

  • Συνιστάται η χρήση μάσκας.
  • Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
  • Προτρέπουμε τους φιλάθλους να έχουν προσέλθει στο γήπεδο όσο το δυνατό νωρίτερα, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.
  • Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, για την προστασία τους, να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο μέσω των επίσημων καναλιών πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο π/ου ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Είσοδος παιδιών-Προσοχή!

Σας υπενθυμίζουμε ότι μόνο τα παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν δικαίωμα εισόδου χωρίς εισιτήριο (χωρίς εξασφαλισμένη θέση) στους αγώνες του Ολυμπιακού. Για την είσοδο των παιδιών άνω των 5 ετών, απαιτείται η έκδοση εισιτηρίου ή η κατοχή εισιτηρίου διαρκείας στο όνομα του παιδιού όπως επίσης και τα ανάλογα τεστ. Επίσης, είναι απαραίτητο ο συνοδός του παιδιού να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης του/των παιδιού/ων που συνοδεύει. Σε περίπτωση που δεν θα ακολουθούνται οι παραπάνω οδηγίες, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Για τον αγώνα με το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN παρακαλούμε επικοινωνήστε μέχρι την Παρασκευή 14/10/2022 και ώρα 18:00 στο email [email protected] για την κράτηση θέσης ΑΜΕΑ και για τα αναπηρικά καροτσάκια και αμαξίδια, όπου θα δίνονται οι πληροφορίες και για τη διαδικασία εισόδου."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ