ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός για Παπανικολάου - Γουόκαπ: "Δεν δαγκώνουν, να σε μυρίσουν θέλουν"

Ολυμπιακός για Παπανικολάου - Γουόκαπ: "Δεν δαγκώνουν, να σε μυρίσουν θέλουν"
PRINTSCREEN

Ο Ολυμπιακός ξύπνησε τους οπαδούς του με ένα χιουμοριστικό tweet, δείχνοντας τους Γουόκαπ και Παπανικολάου να ουρλιάζουν μετά το κάρφωμα του αρχηγού των "ερυθρόλευκων", λέγοντας ότι οι δυο τους δεν δαγκώνουν και απλώς θέλουν να τους... μυρίσουν.

Ο Ολυμπιακός έστησε πάρτι στο Βερολίνο διαλύοντας με 93-60 την Άλμπα και - μία μέρα αργότερα - οι "ερυθρόλευκοι" πόσταραν το καθιερωμένο tweet που ανεβάζουν μετά από κάθε παιχνίδι τους, το οποίο είχε χιουμοριστικό χαρακτήρα.

Το tweet δείχνει τους Κώστα Παπανικολάου και Τόμας Γουόκαπ σε... έκσταση να ουρλιάζουν μετά το τρομερό κάρφωμα του αρχηγού του Ολυμπιακού, με το σχόλιο να αναφέρει: "Καλημέρα. Δεν δαγκώνουν. Απλώς θέλουν να σε μυρίσουν!!! Μένουμε πεινασμένοι για νίκες!"

Δείτε το σχετικό post:

Η επιλογή της ατάκας περί σκυλιών δεν είναι τυχαία μάλιστα. Κι αυτό γιατί οι παρατηρητικοί θα έχουν δει πως στο τελετουργικό έξω από τα αποδυτήρια, πριν από κάθε αγώνα, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα κάνουν σαν... σκυλιά. Κάτι που ξεκίνησε ως διαδικασία από την στιγμή που ο Τόμας Γουόκαπ παρομοίασε τους ερυθρόλευκους με αγέλη πεινασμένων λύκων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ