EUROLEAGUE

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Η μεγάλη αγκαλιά του Σλούκα με τον Βέσελι μετά το σουτ που έκρινε τον αγώνα

Ο Κώστας Σλούκας αγκαλιά με τον Γιαν Βέσελι
Ο Κώστας Σλούκας αγκαλιά με τον Γιαν Βέσελι EUROKINISSI

Συμπαίκτες επί πέντε σεζόν και φίλοι οι Κώστας Σλούκας και Γιαν Βέσελι, έλαχε να βρεθούν αντιμέτωποι στη φάση που όρισε το αποτέλεσμα του αγώνα Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και στο τέλος χαιρετήθηκαν με μια μεγάλη αγκαλιά.

Η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια. Τέτοια που δύο πρώην συμπαίκτες βρέθηκαν αντιμέτωποι στο play που έκρινε το αποτέλεσμα στην οριακή, πλην μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε, το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Κώστας Σλούκας ανέλαβε την επίθεση και απέναντί του, μετά την αλλαγή στο σκριν, στάθηκε ο Γιαν Βέσελι. Οι δυο τους δεν ήταν καθόλου άγνωστοι. Συμπαίκτες επί 5 χρόνια στη Φενέρμπαχτσε, από το 2015 ως το 2020, δεν ανέπτυξαν μονάχα μια εξαιρετική συνεργασία με τα χαρακτηριστικά άλει ουπ να είναι φάσεις της ημερήσιας διάταξης, αλλά έγιναν πολύ καλοί φίλοι.

Από πέρυσι και μετά την επιλογή του Έλληνα πόιντ γκαρντ να γυρίσει στον Πειραιά είναι ξανά αντίπαλοι. Δίχως η απόφαση αυτή του 31χρονου πλέι μέικερ να έχει επιδράσει στη μεταξύ σχέση τους.

Κι αν δεν βλέπονται πια καθημερινά, εξαιτίας των διαφορετικών μπασκετικών δρόμων τους, παραμένουν συνδεδεμένοι στενά. Σε τέτοιο βαθμό που παρά το γεγονός πως ο Σλούκας ευστόχησε μπροστά στα απλωμένα χέρια του Τσέχου ψηλού, διαμορφώνοντας το 67-65, ο ένας αγκάλιασε τον άλλον με θέρμη.

Ο Κώστας Σλούκας χάθηκε στη μεγάλη αγκαλιά του Γιαν Βέσελι μετά το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ
Ο Κώστας Σλούκας χάθηκε στη μεγάλη αγκαλιά του Γιαν Βέσελι μετά το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ EUROKINISSI

Δεν χαλάνε, άλλωστε, οι φιλίες για ένα νικητήριο σουτ στα 2''.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος και ο Σπύρος Καβαλιεράτος σχολίασαν από το ΣΕΦ όσα έγιναν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, η οποία κρίθηκε από το μεγάλο καλάθι του Κώστα Σλούκα τα 2'' για το τέλος.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ