EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Φασούλας και Λεριώτης συναντήθηκαν με τους Ζαγκλή, Ντεμιρέλ και Νοβακ

Ολυμπιακός: Φασούλας και Λεριώτης συναντήθηκαν με τους Ζαγκλή, Ντεμιρέλ και Νοβακ

Ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Γιώργος Λεριώτης βρέθηκαν στο Σόπρον για το Final Four της EuroLeague Γυναικών και συνομίλησαν με τους Ανδρέα Ζαγκλή, Τουργκάι Ντεμιρέλ και Καμίλ Νόβακ για την πορεία του Ολυμπιακού στην διοργάνωση και θέματα αφορούν το γυναικείο μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός ειχε τριπλή εκπροσώπηση στο Final Four της EuroLeague Γυναικών, το οποίο κατέκτησε η Εκατέρινμπουργκ νικώντας στον τελικό την Ντιναμό Κουρσκ , αφού στο Σόπρον βρέθηκαν ο χορηγός της ομάδας μπάσκετ γυναικών των "ερυθρόλευκων", Γιώργος Λεριώτης, ο Γενικός Διευθυντής, Παναγιώτης Φασούλας και η τιμ μάνατζερ Εύη Δημητράτου.

Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού μάλιστα εκτός από τους αγώνες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με τους ανθρώπους της FIBA για θέματα που αφορούν το Γυναικείο μπάσκετ.

Πριν από τον τελικό της διοργάνωσης μάλιστα, ο Γιώργος Λεριώτης και ο Παναγιώτης Φασούλας συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα της παγκόσμιας ομοσπονδίας του μπάσκετ, Ανδρέα Ζαγκλή, τον πρόεδρο της FIBA Europe, Τουργκάι Ντεμιρέλ και τον εκτελεστικό διευθυντή της FIBA Europe, Καμίλ Νόβακ, μιλώντας για την πορεία του Ολυμπιακού καθώς και για την φετινή EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ