EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι με την BLMA

WOMEN EUROLEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ / EUROKINISSI)
WOMEN EUROLEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα της προκριματικής φάσης για τη EuroLeague Women, όπου θα αντιμετωπίσει την BLMA (25/9, 18:30). Κανένα πρόβλημα για τον Γιώργο Παντελάκη.

Με γεμάτη φαρέτρα και καλή ψυχολογία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα των προκριματικών για την EuroLeague Women. Οι ερυθρόλευκες υποδέχονται το απόγευμα της Τετάρτης (25/9, 18:30) την BLMA, με τον Γιώργο Παντελάκη να υπολογίζει σε δεκατρείς παίκτριες.

Συγκεκριμένα, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Άννα Σπυριδοπούλου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Μαρία Αυτζή και Βασιλική Λούκα. Εξ αυτών, μία θα κοπεί από τη δωδεκάδα κατόπιν απόφασης του νεαρού τεχνικού.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού ενημέρωσε ότι η γενική είσοδος θα είναι στα 5€ ενώ ελεύθερη είσοδο θα έχουν όσες γυναίκες και παιδιά επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

WOMEN EUROLEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ / EUROKINISSI)
WOMEN EUROLEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για την αναμέτρηση πως " είναι το πρώτο ματς της σεζόν για μας και σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε πάρα πολύ. Οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που διαθέτει ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Όπως έχω ξαναπεί η BLMA έχει αθλήτριες που μέχρι πριν μερικές ημέρες έπαιζαν στο WNBA και η περσινή της πορεία στο Eurocup αποδεικνύει από μόνη της την δυναμική της ως σύνολο. Εμείς θέλουμε να κάνουμε ό,τι έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα στις προπονήσεις. Πιστεύω πως το κλειδί για το παιχνίδι είναι ο έλεγχος του ρυθμού.

Μαζί με τον κόσμο μας λοιπόν, στην Χαλκίδα που μας έχει "αγκαλιάσει" θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν έχουμε καν το μυαλό μας στο ματς στην Γαλλία και στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή μας στον όμιλο της Ευρωλίγκας. Ανεξάρτητου αποτελέσματος νιώθω πολύ ικανοποιημένος με την προσήλωση των παικτριών μου όλο αυτό το διάστημα και είμαι σίγουρος ότι θα εμφανιστούν ψυχικά και σωματικά έτοιμες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό".

Από την πλευρά της, η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, δήλωσε: " Ξεκινάμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας με ένα παιχνίδι που ως ένα σημείο κρίνεται η πρόκρισή μας στην Ευρωλίγκα. Η BLMA είναι μία ομάδα που έχουμε μελετήσει αρκετά στην προετοιμασία και θα προσπαθήσουμε να είμαστε αυτές που πρέπει στο πρώτο ματς στην Χαλκίδα. Πρόκειται για μία δύσκολη δοκιμασία, η περσινή μας εμπειρία στα παιχνίδια με την Wisla μας δίδαξε πάρα πολλά και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε την Τετάρτη στο κλειστό της Κανήθου. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας δώσει την ώθηση σε μία πολύ σημαντική αναμέτρηση".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ