ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έγινε η πρώτη ομάδα μπάσκετ στην Ευρώπη που έσπασε το φράγμα των 100 χιλιάδων subscribers στο Youtube

Ολυμπιακός: Έγινε η πρώτη ομάδα μπάσκετ στην Ευρώπη που έσπασε το φράγμα των 100 χιλιάδων subscribers στο Youtube
PHOTO CREDITS: OLYMPIACOS BC

Τους 100 χιλιάδες συνδρομητές στο Youtube έφτασε ο Ολυμπιακός που έγινε η πρώτη ομάδα μπάσκετ στην Ευρώπη που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Ως επίσημο αναγνωρίζεται πλέον το κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Youtube καθώς έσπασε το φράγμα των 100 χιλιάδων συνδρομητών. Πρόκειται για μία επιτυχία της ΚΑΕ καθώς έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα μπάσκετ που κατάφερε κάτι τέτοιο.

Μάλιστα το Youtube θα απονείμει στην ΚΑΕ μία πλακέτα δείχνοντας έτσι πως το κανάλι του Ολυμπιακού θα αναγνωρίζεται πλέον ως επίσημο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός έγινε το πρώτο κανάλι ομάδας μπάσκετ στην Ευρώπη που ξεπέρασε τους 100.000 συνδρομητές και αναγνωρίζεται από το YouTube ως επίσημο.

Είναι μια ακόμα πρωτιά για το OlympiacosBC TV και τα Social Media της ομάδας που καθημερινά προσπαθούν να ενημερώσουν τους φιλάθλους και να τους φέρουν ακόμα πιο κοντά στους «ερυθρόλευκους».

Από τις 2 Φεβρουαρίου 2010 όταν και μεταφορτώθηκε το πρώτο βίντεο, κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. 2230 Video, 44.500.000 views, 418 live, 100.000+ συνδρομητές και ατέλειωτες ώρες γυρισμάτων και μοντάζ σ’ αυτά τα 11 χρόνια και τους οχτώ μήνες που το επίσημο κανάλι της ομάδας του Ολυμπιακού λειτουργεί.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απ’ όλους μας προς όλους σας και μια υπόσχεση: Να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ