ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεν πήρε μέρος στην προπόνηση ο Φαλ

Ο Μουστάφα Φαλ ήταν φόβητρο ενόσω ήταν στο παρκέ κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε
Ο Μουστάφα Φαλ ήταν φόβητρο ενόσω ήταν στο παρκέ κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε EUROKINISSI

Ο Μουστάφα Φαλ δεν πήρε μέρος στην προπόνηση του Ολυμπιακού, αφου προτιμήθηκε να προστατευθεί μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στον αγώνα με την Λάρισα.

Χωρίς τον Μουστάφα Φαλ διεξήχθη η σημερινή (7/12) προπόνηση του Ολυμπιακού, με τον Γάλλο σέντερ να μην ακολουθεί το ομαδικό πρόγραμμα τον τραυματισμό του στον αγώνα πρωταθλήματος με την Λάρισα.

Ο θηριώδης σέντερ δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό, ωστόσο οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να τον προστατεύσουν προκειμένου να δουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (9/12, 20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 14η αγωνιστική της EuroLeague.

Θυμηθείτε τον τραυματισμό του Φαλ:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ