ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χαμένη βολή μετά από 81'19'' για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα

EUROLEAGUE 2022-2023 /  -
EUROLEAGUE 2022-2023 / - EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάσα Βεζένκοβ αστόχησε από την γραμμή των βολών στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το εντυπωσιακό σερί του Ολυμπιακού από τις προσωπικές.

Μετά από δύο παιχνίδια με το απόλυτο από την γραμμή των βολών (39/39), το εντυπωσιακό σερί του Ολυμπιακού στις προσωπικές ολοκληρώθηκε στο 2' του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας για την πρεμιέρα της Basket League.

Με 8'41'' να απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου, ο Σάσα Βεζένκοβ κέρδισε το φάουλ και πήγε στην γραμμή, έστειλε όμως την μπάλα στο σίδερο στην πρώτη εκ των ελευθέρων βολών που ανέλαβε να εκτελέσει. Αυτή η αστοχία αρκούσε για να ολοκληρώσει το εντυπωσιακό ερυθρόλευκο σερί, το οποίο κράτησε, εν τέλει, για 81'19'' αγωνιστικής δράσης -ο τελευταίος που είχε αστοχήσει ήταν ο Τζόελ Μπόλομποϊ στο 35'14'' του ημιτελικού του Super Cup με τον Προμηθέα.

Βλέπετε, απέναντι σε Παναθηναϊκό (14/14) και Μπαρτσελόνα (25/25), οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν αλάνθαστοι. Στο Palau Blaugrana κατέρριψαν μάλιστα την -έως τότε- κορυφαία επίδοση της ιστορίας τους, σε αγώνα της σπουδαιότερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ