ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Κόντρα στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός, φιλικό με Άρη ο Ολυμπιακός

Ο Παπαγιάννης καρφώνει την μπάλα στο Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν
Ο Παπαγιάννης καρφώνει την μπάλα EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Περιστέρι για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League (15:00, ΕΡΤ3), ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη (20:00, ΕΡΤ2), σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της κίνησης "Monday's Night Game Against Covid-19".

Προερχόμενος από την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα για την EuroLeague, ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας το Περιστέρι (15:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι "πράσινοι" ξέρουν ότι δεν έχουν περιθώριο για ήττα, ψάχνοντας για το θετικό αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει να "πιάσουν" την ΑΕΚ στην 2η θέση (οι "πράσινοι" θα έχουν έναν αγώνα λιγότερο, αφού "χρωστάνε" ακόμα το παιχνίδι με τον Προμηθέα για την 2η αγωνιστική που έχει αναβληθεί δύο φορές λόγω κορονοϊού).

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ

Ακόμα μία Δευτέρα, ακόμα ένα φιλικό για τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του "Monday's Night Game Against Covid-19", αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Άρη (20:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Αυτό είναι το έβδομο φιλικό των "ερυθρόλευκων", οι οποίοι πριν από τον Άρη έχουν αντιμετωπίσει ακόμα τον Κολοσσό, τον Ιωνικό, το Λαύριο, την Μέγκα Σόκερμπετ, το Μεσολόγγι και την Λάρισα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ