ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αμφίβολος ως την τελευταία στιγμή ο Πίτερς

Ο Άλεκ Πίτερς με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Άλεκ Πίτερς με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Εξακολουθεί να 'ναι αμφίβολη η συμμετοχή του Άλεκ Πίτερς στην αποστολή του Ολυμπιακού και κατ' επέκταση στον αγώνα με την Αναντολού Εφές στην Πόλη, την προσεχή Πέμπτη (1/12, 19:30).

Ως την τελευταία στιγμή θα περιμένει τον Άλεκ Πίτερς ο Γιώργος Μπαρτζώκας προκειμένου ν' αποφασίσει, σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, για το αν θα τον έχει μαζί του στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Αμερικάνος φόργουορντ, που έλειψε από το κυριακάτικο ματς με τον Προμηθέα, ταλαιπωρείται από την κάκωση στον δεξιό ταρσό, σημείο κοντά στον αστράγαλο, και η παρουσία του στην αποστολή των ερυθρόλευκων θα κριθεί οριστικά την Τρίτη, στην τελευταία προπόνηση πριν από την αναχώρηση για την Τουρκία.

Άλλα προβλήματα ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει. Τεχνικό επιτελείο και παίκτες θα βρίσκονται στο αεροδρόμιο το απόγευμα της ίδιας ημέρας προκειμένου να πετάξουν για τη γειτονική χώρα. Ο αγώνας με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές για την 11η αγωνιστική της EuroLeague είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (1/12, 19:30).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ