ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ακόμα τρεις παίκτες αρνητικοί στον κορονοϊό και επιστροφή στις προπονήσεις

Οι παίκτες του Ολυμπιακού
Οι παίκτες του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται πλέον να επιστρέψει στην "κανονικότητα", αφού τρεις παίκτες της ομάδας μετρούν ήδη δύο αρνητικά τεστ κορονοϊού και άλλοι τρεις έχουν ήδη ένα αρνητικό τεστ, μειώνοντας τον αριθμό των "ενεργών" κρουσμάτων στους δύο παίκτες και ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου.

Καλά νέα για τον Ολυμπιακό. Όπως ενημέρωσαν οι "ερυθρόλευκοι", τρεις παίκτες της ομάδας βρέθηκαν αρνητικοί σε δεύτερο συνεχόμενο μοριακό τεστ κορονοϊού και θα ξεκινήσουν προπονήσεις, ενώ ακόμα τρεις βρέθηκαν αρνητικοί στο πρώτο - από τα απαιτούμενα δύο - τεστ που υποβλήθηκαν.

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν πλέον, ο Ολυμπιακός έχει μόνο δύο "ενεργά" κρούσματα ανάμεσα στους παίκτες του και ένα στο τεχνικό επιτελείο. Αυτό προϋποθέτει βέβαια ότι θα δώσουν δεύτερο αρνητικό PCR τεστ και οι τρεις παίκτες που βρέθηκαν αρνητικοί σήμερα (6/1), προκειμένου να επιστρέψουν στις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των κρουσμάτων στους "ερυθρόλευκους" αναβλήθηκαν οι αγώνες τους με την ΤΣΣΚΑ (18η αγωνιστική) και την Ζάλγκιρις (19η αγωνιστική).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ