ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Νοκ άουτ ο Άρον Μπέινς

Ο Άρον Μπέινς με τη φανέλα της Αυστραλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Άρον Μπέινς με τη φανέλα της Αυστραλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο PHOTO CREDITS: Ⓒ 2021 ARIS MESSINIS / ASSOCIATED PRESS

Ένας τραυματισμός στον λαιμό υποχρεώνει τον Άρον Μπέινς να παρακολουθήσει με πολιτικά το υπόλοιπο των Ολυμπιακών Αγώνων, γεγονός που αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την Αυστραλία.

Χωρίς τον βασικό σέντερ της είναι υποχρεωμένη να πορευτεί η Αυστραλία στο υπόλοιπο των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Άρον Μπέινς τραυματίστηκε στον αυχένα στο παιχνίδι με την Ιταλία, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να καθιστούν σαφές πως δεν είναι σε θέση να επιστρέψει άμεσα στο παρκέ.

Μία απουσία που στοιχίζει αρκετά στα "καγκουρό" αφού πρόκειται για παίκτη που αποτελεί σημαντική μονάδα στη λειτουργία της ομάδας του, όλα αυτά τα χρόνια.

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ