ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Μπάσκετ: Τα ζευγάρια των προημιτελικών, τιτανομαχία Team USA με Ισπανία

Οι Πάου Γκασόλ και Κέβιν Ντουράντ
Οι Πάου Γκασόλ και Κέβιν Ντουράντ 2021 JOHN LOCHER/ AP PHOTO

Η φάση των ομίλων στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ ολοκληρώθηκε και τα προημιτελικά ξεκινούν την Τρίτη (3/8) με την τιτανομαχία ανάμεσα στην Team USA και την Ισπανία να ξεχωρίζει. Το αναλυτικό πρόγραμμα.

Τα προημιτελικά στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ ανδρών αρχίζουν την Τρίτη (3/8) με την κλήρωση να βγάζει τεράστιο ντέρμπι ανάμεσα στην Team USA και την Ισπανία. Στα άλλα ματς των προημιτελικών, η Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Γαλλία, η Σλοβενία τη Γερμανία και η Αυστραλία την Αργεντινή.

Σαφώς και το πιο δύσκολο έργο από τις ευρωπαϊκές ομάδες το έχει η Ισπανία που καλείται να αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή αλλά όχι άτρωτη, Team USA του Κέβιν Ντουράντ. Από την άλλη η Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς, μετά από την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου ως αήττητη, έχει τη χρυσή ευκαιρία να βρεθεί στα ημιτελικά αν αποκλείσει τη Γερμανία.

Μεγάλος στόχος όλων των ομάδων να εξασφαλίσουν τη θέση τους στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων και να δώσουν τη μάχη τους για ένα ολυμπιακό μετάλλιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των προημιτελικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Τρίτη 3 Αυγούστου

04:00 Σλοβενία-Γερμανία

07:40 ΗΠΑ-Ισπανία

11:20 Γαλλία-Ιταλία

15:00 Αυστραλία-Αργεντινή

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 TEAM USA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ